Δίκη Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα» - Συγκλονίζει η μητέρα της Μίνας Αρναούτη

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δίκη Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα» - Συγκλονίζει η μητέρα της Μίνας Αρναούτη

Η μητέρας της Μίνας Αρναούτη κλήθηκε να καταθέσει ως πρώτη μάρτυρας στη συζήτηση που ξεκίνησε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την υπόθεση του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Η ίδια επέλεξε να μην παραστεί στο δικαστήριο (δείτε εδώ τις δηλώσεις του δικηγόρου της) ωστόσο η μητέρα της περιέγραψε με λεπτομέρεια την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η κόρη της μετά το τροχαίο.

Οι δηλώσεις της μητέρας της Μίνας Αρναούτη

Συναισθηματικά φορτισμένη η μάρτυρας ανέφερε πως η κόρη της «δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία». «Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, περιέγραψε τις αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας όταν ένα μήνα μετά το τροχαίο και ενώ νοσηλευόταν σε θάλαμο του νοσοκομείου είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τι λεγόταν. «Είχε εφιάλτες για το θάνατο του παιδιού, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο» τόνισε η μάρτυρας και απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου περιέγραψε: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Η μάρτυρας μίλησε και για τις αφηγήσεις της κόρης της που αφορούσαν στο μοιραίο πρωινό. Όπως είπε τα δυο κορίτσια δεν έπαιζαν χαρτιά γιατί τα ποσά ήταν πολύ μεγάλα. «Η Μίνα και η Φρόσω πήγαν παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» εξήγησε σημειώνοντας πως η κόρη της αν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε πιεί δεν θα έμπαινε στο αυτοκίνητο.

Πόσα χρήματα διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.