Ζητούν εκατομμύρια η κάθε μία - Στα δικαστήρια ξανά η Μίνα Αρναούτη και η 2η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη για το τροχαίο

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας του θανόντος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Έχουν περάσει επτά ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Βουλιαγμένη, και τα δικαστήρια συνεχίζονται, καθώς δεν έχει αποδειχθεί ακόμη ποιος οδηγούσε το αμάξι που έγινε κομμάτια εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Εξαιτίας αυτού, μάλιστα, προκύπτουν θέματα σχετικά με την αποζημίωση της οικογένειας, αλλά και των δύο γυναικών που βρίσκονταν στο πλευρό του τραγουδιστή την ώρα του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα και το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα η Μίνα Αρναούτη, αλλά και η δεύτερη συνεπιβάτης έχουν προχωρήσει σε έφεση, ζητώντας ακόμη μεγαλύτερο ποσό από αυτό που αρχικά επιδικάστηκε.

Δείτε επίσης: «Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί. Ήταν...» - Αποκάλυψη από συνεργάτη του Παντελίδη για την ημέρα του τροχαίου

Η αποζημίωση που ζητούν οι δύο συνεπιβάτες του Παντελή Παντελίδη μετά το μοιραίο τροχαίο

«Η Μίνα Αρναούτη, ούτως ή άλλως ζητούσε αποζημίωση για το τροχαίο ατύχημα, γιατί είχε πει ότι ήταν πάνω από 180 μέρες που είχε νοσηλευτεί, είχε κάνει 16 χειρουργεία και δεν μπορούσε να εργαστεί. Τώρα, μαθαίνουμε ότι σε αυτό ασκεί έφεση και ζητάει να δικαιωθεί. Ζητά, δηλαδή, μεγαλύτερη αποζημίωση», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Επικοινωνήσαμε με τον συνήγορό της, ο οποίος μας είπε ότι δεν θέλει να τοποθετηθεί», σημείωσε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Έπειτα, ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του τραγουδιστή, εξήγησε: «Πράγματι, υπάρχει μία αντιδικία ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και στις δύο κοπέλες οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητο εκείνο το μοιραίο βράδυ. Ουσιαστικά η αντιδικία είναι για το ποιος οδηγούσε. Ο ισχυρισμός της οικογένειας Παντελίδη είναι ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής και μάλιστα υπάρχει και ένας αυτόπτης μάρτυρας, που του έχει υποβληθεί μήνυση από την κυρία Αρναούτη, που είναι ο τελευταίος άνθρωπος που καταθέτει ότι είδε τον Παντελίδη να κάθεται στη θέση του συνοδηγού.

Όσον αφορά στο δικαστήριο, το οποίο είναι αύριο και θα αναβληθεί, έχουν γίνει θέσεις και από τις δύο επιβαίνουσες και από την οικογένεια Παντελίδη. Τα ποσά που έχουν βγει σε σχέση με αυτά που ζητούσαν οι δύο κοπέλες για τον τραυματισμό τους, είναι ελάχιστα - νομίζω στη μία είχαν επιδικαστεί 10.000 ευρώ και στην άλλη 90.000 ευρώ - και έχουμε ασκήσει και εμείς έφεση, πάλι με το σκεπτικό ότι ο οδηγός δεν ήταν ο Παντελίδης, και περιμένουμε να εκδικαστεί η υπόθεση στις 15 Φεβρουαρίου του 2024».

Μάλιστα, διευκρίνισε πως τα ποσά αυτά δεν έχουν δοθεί ακόμη, αλλά θα δοθούν από την ασφαλιστική. Τόνισε επίσης πως το νέο τους αίτημα ουσιαστικά απευθύνεται ξανά στην ασφαλιστική και όχι στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, και το ποσό που απαιτούν είναι περίπου ένα εκατομμύριο η κάθε μία, στην περίπτωση που αποδειχθεί πως οδηγούσε ο καλλιτέχνης πάντα. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιος ήταν ο οδηγός, αλλά το δικαστήριο έχει δείξει πως υπάρχει συνυπαιτιότητα 40% για τις δύο γυναίκες.

Δείτε επίσης: Σήμερα θα γινόταν 40 χρονών - Ανατριχίλα με την ανάρτηση του αδερφού του Παντελή Παντελίδη για τα γενέθλιά του