Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Λαζόπουλος - Ντενίση: Σήμερα αγκαλιές και φιλιά! Κάποτε έσταζαν φαρμάκι! Οι καλύτερες ατάκες!

Ποια ήταν η σχέση τους κάποτε;

Λαζόπουλος - Ντενίση: Σήμερα αγκαλιές και φιλιά! Κάποτε έσταζαν φαρμάκι! Οι καλύτερες ατάκες!
News 14.11.2018 10:50

Στις 13 Νοεμβρίου 2018, οι άσπονδοι εχθροί, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση έκαναν νέο βήμα στην ζωή τους, άλλαξαν σελίδα στη σχέση τους και μας άφησαν άφωνους!

Άφησαν πίσω την έχθρα χρόνων και ενώθηκαν σαν να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα! Μια φιλία γεννήθηκε! Διαβάστε παρακάτω...

Την Τρίτη, λοιπόν, έκαναν πρεμιέρα τα "Χτυποκάρδια στο θρανίο" και έτσι Λάκης και η Μιμή, αγκαλιασμένοι μπροστά στις κάμερες, πόζαραν χαμογελαστοί! Ο Λάκης Λαζόπουλος σκηνοθετεί την παράσταση, η Μιμή Ντενίση πήγε να δει όλους τους φίλους της που πρωταγωνιστούν σε αυτή. Τι δήλωσαν στις κάμερες όταν ρωτήθηκαν σχετικά;

Η Μιμή Ντενίση αρκέστηκε να πει πως: «Καταρχήν, όλοι οι φίλοι μου παίζουν εδώ», απαριθμώντας τους στη συνέχεια. Ο Λάκης Λαζόπουλος χαμογέλασε με νόημα και ανέφερε: «Ήρθε, τίμησε την παράσταση, είναι ευγενικό και ανταπέδωσα την κίνησή της. Νομίζω είναι το σωστό και το ευγενικό. Είναι άλλο πράγμα η σάτιρα…».

Δείτε ακόμη: Star: Σε "κατάθλιψη" η Καγιά για την κατάντια του GNTM!

Ο Λάκης Λαζόπουλος, από πλευράς του, δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: "Ναι δεν ειναι μοντάζ. Αλήθεια είναι! Στα Χτυποκάρδια! Το τι είπαμε όμως παραμένει μεταξύ μας".

Πάμε όμως να θυμηθούμε τι είχε ειπωθεί κατά καιρούς αυτά τα χρόνια από πλευράς τους, ειδικά όταν ο Λάκης Λαζόπουλος την "σατίριζε" χωρίς έλεος;

Δείτε ακόμη: Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του ο Πασχάλης Τσαρούχας! Γιατί διέκοψε την παράσταση ο ηθοποιός;

"Τα σχόλια του Λαζόπουλου δεν με ενοχλούν. Αν αυτό δεν είναι φτηνιάρικο τι είναι; Μπορεί να με ενόχλησε; Είναι πολύ φτηνό. Τα άτομα αυτά υπάρχουν επειδή υπάρχω εγώ. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Αυτί τι δουλειά κάνουν; Πείτε μου ποιος σοβαρός άνθρωπος, νορμάλ, θα ακούσει τη φράση που μου είπατε και δε θα αηδιάσει. Για να γελάσεις μ’ αυτή τη φράση πρέπει να είσαι γκάγκα. Υπάρχει περίπτωση λογικός άνθρωπος να την ακούσει και να μην πει: “Αυτός έχει πρόβλημα”; Δεν πρόκειται περί εμπάθειας, αλλά περί αρρώστιας. Εύχομαι να γίνει κάποτε καλά. Όπως βλέπετε δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα αυτά που λέει. Εγώ συνεχίζω κανονικά και πολύ καλά τη δουλειά μου. Αυτός δεν ξέρω πώς συνεχίζει. Δεν νομίζω προς το καλύτερο. Μήπως προς κάτι χειρότερο;", είχε πει η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξή της.

"Υπήρξα πολύ ευγενική πολλές φορές με ανθρώπους που δεν άξιζαν ευγένεια, γιατί τη θεωρούν αδυναμία. Όταν δω έναν άνθρωπο που φέρεται άσχημα, είναι φτηνός, προσπαθεί να μου κάνει κακό, αποχωρώ. Τον αγνοώ. Είναι χάσιμο χρόνου. Πολλές φορές υπήρξα επιεικής με ανθρώπους που ήξερα ότι μου είχαν κάνει κακό, με είχαν προδώσει. Έχω αυτό το “δεν βαριέσαι… Ο κακομοίρης δεν καταλαβαίνει τι κάνει", είχε δηλώσει ακόμα!

Δείτε ακόμη: Εκτός θεάτρου ο Μάρκος Σεφερλής! Το μαλλιοτράβηγμα και η αναβολή παράστασης!

"Αν ξεκινούσα τις μηνύσεις στον Λάκη και τους μιμητές του, θα έπρεπε να μην ασχολούμαι με τίποτα άλλο. Ε, λοιπόν δεν το κάνω! Έχω τη Μαριτίνα, την οικογένειά μου, το θέατρο,την προσωπική μου ζωή, δεν θα ασχοληθώ με κλινικές περιπτώσεις ανθρώπων στους οποίους έχω γίνει εμμονή. Δεν έχω χρόνο για ξόδεμα''

''Και δεν του έχω κάνει τίποτα, ποτέ! Δεν ξέρω από πού πηγάζει τόσος φθόνος, από πού ξεχύνεται τόση χολή, τόση κακία για την υποκριτική μου, για την προσωπική μου ζωή, ακόμη και για το ίδιο μου το παιδί. Έφτασε να βγάλει ζωντανά τον γάμο μου και να τον κανιβαλίσει αγριότατα.

Δεν έχει όρια, δεν έχει μέτρο. Είναι τρομερό. Να λέει ότι παντρεύτηκα για να φέρω εισιτήρια. Δεν κάλεσα κάμερες και φωτογράφους στον γάμο μου. Το έμαθαν και ήρθαν. Δεν επεδίωξα να θορυβήσω με τον γάμο μου. Γιατί δεν έχει χύσει χολή για γάμους και βαφτίσια επώνυμων φίλων του; Δεν καταλαβαίνω πώς ένας άνθρωπος, υποτίθεται προχωρημένος, ασχολείται με τα προσωπικά των άλλων. Φαντάζεσαι να έβγαινα εγώ να μιλήσω για την προσωπική του ζωή; Αν το έκανα θα ήμουν πολύ κατίνα. Έφτιαξε μια κόντρα, που δεν είναι τέτοια αφού δεν του απαντώ και παίζει 20 χρόνια με αυτήν. Μόνος του. Χρήζει ψυχανάλυσης όλο αυτό''.

Αυτές ήταν μερικές δηλώσεις μόνο, ωστόσο πήρατε μια γεύση για την κόντρα που όλοι γνωρίζαμε και όπως όλα δείχνουν ανήκει πια στο παρελθόν...

Share