Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η αμοιβή που ζήτησε στο «Ζητείται ψεύτης»! Όλο το παρασκήνιο!

Οι απαιτήσεις που οδήγησαν στην ακύρωση της παράστασης!

Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η αμοιβή που ζήτησε στο «Ζητείται ψεύτης»! Όλο το παρασκήνιο!

Στην «Φωλιά των κούκου» παρουσίασαν όλο το παρασκήνιο πίσω από την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» όπου πρωταγωνιστούσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Όπως είναι γνωστό η παράσταση ακυρώθηκε λόγω διαφωνίας των ηθοποιών. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τα «πυρά» προς το GNTM: «Τα μοντέλα εδώ τρώνε και έχουν περιφέρεια!»

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης παρουσίασε το ρεπορτάζ του όπου αναφερόταν σε όλο το ρεπορτάζ πίσω από την ακύρωση της παράστασης και τα όσα διαδραματίστηκαν.

Ο Μάρκος Σεφερλής συμφωνεί για πρώτη φορά στην καριέρα του, να αφήσει τα θέατρά του και να δουλέψει στο Παλλάς… Το Φεβρουάριο αποφασίζουν να συμφωνήσουν για την επόμενη χρονιά», ανέφερε.

Δείτε ακόμη: Ήρθαν τα Χριστούγεννα για τη Τζένη Μπαλατσινού! Το δέντρο υπερπαραγωγή με τα λευκά περιστέρια!

Ενώ συνέχισε «1η Αυγούστου έγινε το σημαντικό ραντεβού που συμφώνησαν πολλά πράγματα. Δεν υπογράφουν συμβόλαιο και κάνουν προσύμφωνο. Πριν μία εβδομάδα έρχεται στις Θεατρικές Σκηνές επίσημο έγγραφο από το δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή έγγραφο, που ζητά: Να έχει στη μαρκίζα άποψη για το εικαστικό, αλλά και δική του αφίσα μόνο με τον ίδιο. Η οικονομική πρόταση που είχε ήταν μισθός συν ποσοστά. Τον Αύγουστο ζήτησε προφορικά 50.000 ευρώ ως εγγύηση. Το ίδιο ζήτησε και γραπτώς, αλλά και κάτι παραπάνω. Ζητά να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος Δεκέμβρη-Γενάρη στο Θέατρο Περοκέ σε παιδική παράσταση. Πρόκειται για δύο εβδομάδες πριν το «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς. Αφού το βράδυ θα ήταν στο Περοκέ, ζήτησε οι πρόβες να γίνονται πρωί».

Δείτε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η παράσταση που θα αντικαταστήσει την «Ζητείται ψεύτης»!

Ο Αργύρης Αγγέλου μίλησε επίσης στην εκπομπή και κατακεραύνωσε τον ηθοποιός: «Δεν μου αρέσει να ακούω ότι οι ηθοποιοί ζήτησαν και απαίτησαν. Μη λένε γενικά οι ηθοποιοί… Δεν είναι μία δουλειά που στήθηκε ούτε πάνω σε εμένα, ούτε πάνω στην κ. Δραγούμη, ούτε στους άλλους ηθοποιούς. Είναι μία δουλειά που στήθηκε πάνω στον κ. Σεφερλή. Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για τον κ. Σεφερλή»,

Δείτε ακόμη: Λίτσα Πατέρα: Δείτε τον γοητευτικό γκριζομάλλη σύντροφό της!

Στο τέλος ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: « Οι πληροφορίες λένε ξεκάθαρα ότι δεν υπογράφηκε συμβόλαιο με ξεκάθαρους όρους από καμία πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για απαίτηση συμφωνίας ή όρων, από τη στιγμή που πραγματική συμφωνία δεν υπήρξε. Σε ότι αφορά αυτά που ακούστηκαν για την αφίσα και τη μαρκίζα, οι Αθηναϊκές Σκηνές στο διαφημιστικό υλικό που έχουν δημοσιεύσει, έχουν μόνο το όνομα του Μάρκου Σεφερλή και του σκηνοθέτη. Μάλιστα η διαφήμιση αυτή υπήρχε και το καλοκαίρι στο Δελφινάριο, το οποίο επισκέφθηκαν και υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής. Σε ότι αφορά τον Μάρκο Σεφερλή ως επιχειρηματία, είναι από τους ελάχιστους παραγωγούς που πληρώνει τον κόσμο –μην πω και προκαταβολικά- και ακόμη και φορές που δεν έχει πληρωθεί ο ίδιος, έχει φροντίσει να εξοφλεί τους συνεργάτες του».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: