Χριστίνα Αλεξανιάν: " Όταν βρεθήκαμε για το trailer του Λόγω Τιμής, ήταν για μας σαν..."

Τι αποκάλυψε η Χριστίνα Αλεξανιάν για το Λόγω Τιμής;

Χριστίνα Αλεξανιάν:

Έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Λόγω Τιμής".

Είκοσι χρόνια πριν, η σειρά είχε αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και όλοι είχαν ταυτιστεί με την παρέα που πρωταγωνιστούσε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εκτός ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη! Όλο το παρασκήνιο!

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, μια εκ των πρωταγωνιστών του "Λόγω Τιμής" νιώθει συγκίνηση που είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η αγαπημένη παρέα.

Δείτε ακόμη: Μαρία Αντωνά: Στιγμές τρόμου για τη δημοσιογράφο!

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και αποκάλυψε πως ένιωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς όταν συναντήθηκαν ξανά για να γυρίσουν το trailer.

"Πολλή συγκίνηση! Τα παιδιά που είχαμε ξεκινήσει τότε ήμασταν φίλοι και οι περισσότεροι συμμαθητές από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος της σειράς, είχε αποτυπώσει τις αγωνίες, τα όνειρα και την εφηβεία μιας παρέας με την οποία είχε ταυτιστεί όλο το τηλεοπτικό κοινό τότε. Η σκηνοθεσία ήταν του Λάμπη Ζαρουτιάδη. Η παρέα αυτή είχε αλήθεια και αυθεντικότητα.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μακρής: Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του! Το καρτέλ κοκαΐνης και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ!

Όταν βρεθήκαμε για το trailer, ήταν για μας σαν reunion σχολείου. Οι αγκαλιές μας ήταν ζεστές, όπως τότε! Η ιδέα να επιστρέψει το «Λόγω Τιμής» ήρθε κατόπιν προτροπής του κόσμου. Τα χιλιάδες views του trailer το αποδεικνύουν! Το κοινό, όπως κι εμείς, αναρωτιέται τι απέγιναν αυτά τα παιδιά στην ενηλικίωσή τους. Πώς μετρήθηκαν με την κρίση που βιώνουμε όλοι και ποιοι απ’ αυτούς μπόρεσαν να σταθούν στα πόδια τους. Άρα, δεν μιλάμε για ένα remake, μιλάμε για την εξέλιξη των ηρώων" είπε η Χριστίνα Αλεξανιάν!