ΑΝΤ1: Ολοκληρωτική καταστροφή για το κανάλι!

Τι συνέβη;

ΑΝΤ1: Ολοκληρωτική καταστροφή για το κανάλι!

Εδώ που τα λέμε μπορείς να το πεις και έτσι!!!

Μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή ενός προγράμματος που το κανάλι επένδυσε φέτος και μάλιστα επί δύο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τα πρώτα λόγια της ηθοποιού! (Βίντεο)

Μιλάμε γιατί άλλο βέβαια...για το «Νοmads». Πρέπει να είναι το πιο αποτυχημένο πρόγραμμα στο prime time του καναλιού τουλάχιστον την τελευταία πενταετία στον ΑΝΤ1!

Ξεκίνησε άσχημα για χιλιάδες λόγους που έχουμε αναλύσει μέσα από το site μας το Youweekly.gr αλλά η καταστροφή βαθαίνει, διότι απλά οι υπεύθυνοι προγράμματος δε λένε να καταλάβουν ότι ένα πρόγραμμα δεν σώζεται με τονωτικές ενέσεις.

Δείτε ακόμη: Γιατί ο Αδαμαντίδης αφήνει στο δρόμο λίγο πριν τα Χριστούγεννα όλους τους συναδέλφους του;

Όταν κάτι ξεκινάει στραβά στην τηλεόραση,έχεις δύο επιλογές, ή το αφήνεις να τελειώσει και ότι κάνει η συντομεύεις την τηλεοπτική του ζωή.

Στον ΑΝΤ1 προσπάθησαν να κάνουν μαγικά και να σώσουν το «πεθαμένο» Nomads.Τι έκαναν έβαλαν λοιπόν μέσα μονομάχους και παίκτες από το προηγούμενο survivor ξοδεύοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ extra από το μπάτζετ και περίμεναν το πρόγραμμα να απογειωθεί!

Δείτε ακόμη: Open: Μεταγραφή βόμβα! Ποιος φεύγει και ποια έρχεται;

Οι τηλεθεατές όμως μόλις είδαν τα πρώτα δυο με τρία επεισόδια καληνύχτισαν.
Συγκεκριμένα εχθές το Nomads επέστρεψε στα κλασσικά του νούμερα που είχε πριν μπουν μέσα οι «Εισβολείς».

Δείτε ακόμη: Υπάτιος Πατμάνογλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν με την νέα σύντροφο του!

Συγκεκριμένα έκανε ένα εξαιρετικά χαμηλό 12,6%, η «Μουρμούρα» δίπλα στον alpha έκανε 23,7%, το «the voice» 20,7% στο Σκάι και το «τατουάζ» 19,9% ξανά στον alpha.
Στον ΑΝΤ1 πλέον το φυσάνε και δεν κρυώνει! Σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις και σοβαρές αλλαγές προσώπων!