Κώστας Τσουρός: "Νόμιζα ότι θα πεθάνω!" - Συγκλονιστική εξομολόγηση του δημοσιογράφου!

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Κώστα Τσουρού!

Κώστας Τσουρός:

Γοητευτικός, αιχμηρός, από τους δημοσιογράφους που δεν μασάνε τα λόγια τους και δεν σκέφτονται το τίμημα, φέτος λέει πως «Καλύτερα δεν γίνεται» και μετράει τον τέταρτο χρόνο του στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Ο Κώστας Τσουρός τρώει... τσούρος και αποκαλύπτει στο Youweekly.gr πως έχει κάνει για τέσσερα χρόνια ψυχοθεραπεία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Σκουλός: Ο σκληρός του "GNTM" "λιώνει" για την οικογένεια του!

Δείτε ακόμη: ΑΝΤ1: Ολοκληρωτική καταστροφή για το κανάλι!

"Ξεκίνησα στα 24 μου να κάνω ψυχοθεραπεία και έκανα για τέσσερα χρόνια περίπου. Τότε βγήκαν στην επιφάνεια όσα είχα μέσα μου από την παιδική μου ηλικία. Πάθαινα κρίσεις πανικού, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα συμπτώματα που μου χτυπούσαν τον κώδωνα του κινδύνου και είδα ότι κάτι πρέπει να κάνω. Εκ των υστέρων και με την ψυχοθεραπεία κατάλαβα ότι ξέσπαγαν πράγματα μέσα μου τα οποία έκρυβα κάτω απ’ το χαλί και είχαν να κάνουν κυρίως με τη σχέση μου με τον πατέρα μου, και ο οργανισμός μου αντέδρασε." αποκαλύπτει στο Youweekly.gr ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε ακόμη: Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τα πρώτα λόγια της ηθοποιού! (Βίντεο)

Είναι όμως ο δημοσιογράφος από τους άντρες που κλαίνε; "Βέβαια κλαίω. Όσο κι αν δεν φαίνεται, επειδή νομίζουν ότι είμαι κακός και σκληρός, είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Με την ίδια ένταση που μπορεί να γελάσω, με την ίδια ένταση μπορεί και να κλάψω. Σε χωρισμούς έχω πέσει στα πατώματα." λέει χωρίς φόβο ο δημοσιογράφος.