Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πως σχολιάζει την αποχώρηση του πρώην κολλητού του Αντώνη Κανάκη από τον Ant1! Όλες οι δηλώσεις! (βίντεο)

Όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο πριν την πρεμιέρα του The 2Night show!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πως σχολιάζει την αποχώρηση του πρώην κολλητού του Αντώνη Κανάκη από τον Ant1! Όλες οι δηλώσεις! (βίντεο)

Στην καλύτερη του φάση είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να βγει στον "αέρα" το The 2Night Show και ανυπομονεί να "γράψουν" οι κάμερες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Διονύσης Σαββόπουλος: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του στο Άλσος! Τι συνέβη;

Ο Γρηγόρης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από το καινούργιο του και ανανεωμένο πλατό στην κάμερα του "Πρωινού" και δήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει από αυτή τη δουλειά και από αυτό το show στα... 70 του!

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Σιαμπάνη: "Δευτεράντζες αλαφροίσκιωτων τηλεπαιχνιδιών!" -Αδιανόητες ατάκες για την εμφάνιση της παίκτριας!

"Είμαι στην καλύτερη στιγμή ηλικιακά..." τόνισε ο παρουσιαστής ο οποίος νιώθει πιο παραγωγικός από ποτέ ενώ σχετικά με την κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς δήλωσε πως: "Δεν χρειάζομαι πια καμία κριτική!".

Δείτε ακόμη: Σία Κοσιώνη: Άνοιξε το σπίτι της και πάθαμε πλάκα! Ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο!

Τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη και γιατί οι δυο τους έχουν "σπάσει"; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθάρισε το τοπίο: "Με τον Αντώνη, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορεί να μην κάνουμε την παρέα που κάναμε. Είμαι φανατικός θεατής των Ράδιο Αρβύλα. Στεναχωριέμαι που μετά από 21 χρόνια έληξε η συνεργασία του με τον Ant1!"

Δείτε το βίντεο: