Ηλίας Γκότσης: Αυτός είναι ο λόγος που του έδωσε τα παπούτσια στο... χέρι η Χριστίνα!

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Ηλίας Γκότσης σε πρόσφατη συνέντευξη του!

Ηλίας Γκότσης: Αυτός είναι ο λόγος που του έδωσε τα παπούτσια στο... χέρι η Χριστίνα!

Ο Ηλίας Γκότσης μπορεί να κέρδισε το μεγάλο βραβείο του Survivor 2 και να γύρισε στην Ελλάδα με βαλίτσα γεμάτη χρήματα και το μεγάλο τρόπαιο όμως φάνηκε πως δεν του πήγε και πολύ γούρι....

Ο μεγάλος νικητής του Surivor, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, αναφερόταν συχνά στην αγαπημένη του Χριστίνα και ανυπομονούσε να γυρίσει στην Ελλάδα για να την δει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τεράστια ανατροπή στο Mega! Από πού εκπέμπει ακόμα το κανάλι;

Όμως και εκείνη, ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τον αντικρίσει και να του δώσει δύναμη για να συνεχίσει να μπαίνει με πάθος στους στίβους μάχης.

Ο νικητής λοιπόν του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης και η Χριστίνα, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Δείτε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πως σχολιάζει την αποχώρηση του πρώην κολλητού του Αντώνη Κανάκη από τον Ant1! Όλες οι δηλώσεις! (βίντεο)

Ο Ηλίας παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και εξήγησε γιατί το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό. "Νομίζω ότι μετά το παιχνίδι άλλαξαν οι ρυθμοί ζωής μου. Είχαν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι δουλειές και μάλλον η Χριστίνα κουράστηκε από την απόσταση. Γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνω τον άλλον να νιώσει ανασφαλής. Δεν θα κοιτάξω αλλού αν έχω μια γυναίκα δίπλα μου. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να νιώθει σιγουριά. Τώρα, όταν υπάρχει αναγνωρισιμότητα, σε πλησιάζουν οι άνθρωποι, σου στέλνουν μηνύματα στα social. Είναι φυσικό να υπάρξει και κάποια ζήλια, αλλά σίγουρα δεν θα την προκαλέσω εγώ.

Δείτε ακόμη: Είναι οριστικό! "Κόπηκε" λίγο πριν την πρεμιέρα το δυνατό χαρτί του Open!

Την καταλαβαίνω απόλυτα. Πάντα πριν κρίνω κάποιον μπαίνω στα παπούτσια του, να κατανοήσω γιατί μπορεί να συμπεριφερθεί έτσι. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα του Survivor, αλλά από την άλλη ούτε εγώ μπορούσα να το διαχειριστώ, που το βίωνα έντονα. Και έτσι τη δικαιολογώ και σέβομαι απόλυτα ότι αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση μας. Τίποτα δεν είναι δεδομένο, τα πάντα μπορούν να συμβούν σε όλους. Οι σχέσεις δοκιμάζονται κάθε μέρα και έτσι κερδίζονται. Τα τρόπαια, οι τίτλοι, η αναγνωρισιμότητα, δεν σου εξασφαλίζουν ουσιαστικές σχέσεις και με ενδιαφέρει η Χριστίνα και θέλω να είναι καλά. Όχι, δεν το πήρα ως απόρριψη. Το θεώρησα απόλυτα φυσιολογικό" εξήγησε ο Ηλίας Γκότσης.