Πόλεμος δίχως τέλος στην νύχτα! Το νέο άδειασμα του Καλλίδη στον Αδαμαντίδη!

Άγριος πόλεμος χωρίς λουλούδια!

Πόλεμος δίχως τέλος στην νύχτα! Το νέο άδειασμα του Καλλίδη στον Αδαμαντίδη!

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος πίσω από τα καμαρίνια και πίστες!

Η ξαφνική αποχώρηση του Θέμη Αδαμαντίδη από το σχήμα που είχαν στο «North live stage» έσκασε σαν βόμβα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Επέστρεψε στα παλιά της η Σπυροπούλου! Ο τσακωμός με σερβιτόρο για ένα...τραπέζι!

Όπως έχει γίνει γνωστό και σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο Θέμης Αδαμαντίδης άφησε στα κρύα του λουτρού τον Πάνος Καλλίδης και την Ελένη Χατζίδου για χάρη του Fever όπου θα εμφανίζεται από τις αρχές του επόμενου μήνα με την Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε ακόμη: Ολυμπία Χοψονίδου: Δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με πρωταγωνίστρια την κορούλα της!

Ο πόλεμος ξεκίνησε όταν ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε κλειστό το κινητό του λίγες ώρες πριν κάνει πρεμιέρα το σχήμα στο νυχτερινό κέντρο, σύμφωνα με τα όσα λέει εργαζόμενος του κέντρου στην εφημερίδα.

Η Espresso προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Θέμη Αδαμαντίδη,παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε.Ωστόσο, βρήκε τον Πάνο Καλλίδη ο οποίος «άδειασε» τον Θέμη Αδαμαντίδη για δεύτερη φορά!

Δείτε ακόμη: Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια με τον αδερφό της!

«Πριν μια εβδομάδα κάναμε μια κουβέντα μέσ στο καμαρίνι του, όπου τον ρώτησα «Θέμη όλα καλά; Το μαγαζί σκίζει». Και μου απάντησε «Όλα σούπερ». Και μείναμε εκεί πιστεύοντας πως θα πάμε έως το καλοκαίρι το σχήμα. Και ξαφνικά... τέλος» δήλωσε ο τραγουδιστής.