«Λίγοι άνθρωποι το ξέρουν...» Η αποκάλυψη για τη Φαίη Σκορδά που θα συζητηθεί!

Και όμως το είπε!

«Λίγοι άνθρωποι το ξέρουν...» Η αποκάλυψη για τη Φαίη Σκορδά που θα συζητηθεί!

Σε συνέντευξη που έδωσε δεν δίστασε να μιλήσει για την συνεργασία του με την παρουσιάστρια και τα όσα είπε θα συζητηθούν!


Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο pastry chef που το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, στην επιτυχημένη εκπομπή του ANT1, το ΠΡΩΙΝΟ αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για τη συνεργασία του με τη Φαίη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μελαχρινή στο κρεβάτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Αντέχετε να τη δείτε;


«Από την πρώτη εκπομπή κατάλαβα ότι η χημεία μου με τη Φαίη, είναι απίστευτη. Λίγοι άνθρωποι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ εύκολα τη λέξη φίλος. Η Φαίη μού έχει φερθεί σαν τον καλύτερό μου φίλο, είναι δίπλα μου, όχι μόνο στην εκπομπή αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Κάποια στιγμή υπήρξε μια παρεξήγηση με εμένα και κάποιο πρόσωπο εκτός εκπομπής και, όταν το έμαθε η Φαίη, αγρίεψε το πρόσωπό της. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι. Είναι αντράκι κανονικό» είπε ο ίδιος!

Δείτε ακόμη: Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού!

Δείτε ακόμη: Τα είδαμε όλα στους ΚουΚου! Έπεσε η μπλούζα της Στεργιανού και έγινε η αποκάλυψη! (Βίντεο)

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο πως ξεκίνησε η συγκεκριμένη συνεργασία, λέγοντας: «Ήμουν διακοπές με την κοπέλα μου στην Κρήτη, όταν ήρθε ένα μήνυμα από την Ελεάννα Τρυφίδου, που με ρωτούσε αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε για το Πρω1νό. Δεν θα σου κρύψω ότι χοροπήδησα μόλις το διάβασα. Με έπιασε όμως αμέσως ένα άγχος γιατί αυτή τη φορά ήθελα να είμαι τέλειος. Πήγα λοιπόν να κάνω το ραντεβού έχοντας ένα και μοναδικό αίτημα: Αν βλέπαμε ότι μέσα στις τρεις πρώτες εκπομπές δεν κατάφερνα να εγκλιματιστώ, θα σταματούσα».