Βιασμός ταξιτζή: Σπάει τη σιωπή του ο ηθοποιός! Οι πρώτες δηλώσεις!

Τι είπε;

Βιασμός ταξιτζή: Σπάει τη σιωπή του ο ηθοποιός! Οι πρώτες δηλώσεις!

«Έχω υποψίες, αλλά ακόμη δεν θέλω να μιλήσω», λέει ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή, υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα παραποιημένων γεγονότων.

Ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν μπορεί να διακρίνει τον σκοπό όλου αυτού του πράγματος που γίνεται. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βασίλης Κικίλιας: Θα γίνει ένας υπέροχος πατέρας! Οι φωτογραφίες με τις τρυφερές στιγμές!

Σε ό,τι αφορά στα όσα βρέθηκαν στην τσάντα του, ο 29χρονος είπε ότι τα κουβαλούσε για ένα ραντεβού που θα είχε ακολούθως. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το ραντεβού μπορεί να πιστοποιηθεί μέσα από τις επαφές του στο κινητό του τηλέφωνο, για να αποδείξει ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάποια πράξη σαν κι αυτή για την οποία κατηγορείται.

Δείτε ακόμη: «Θεέ μου, δεν θέλω να πεθάνω»! Τα τελευταία λόγια που φέρνουν ανατριχίλα!

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, υποστηρίζει ακόμη ότι κάποιος που είχε σκοπό να προβεί σε βιασμό δεν θα καλούσε διαδικτυακά ένα ταξί, αναφέρει το iefimerida.gr.

Η κατάθεση του ταξιτζή

Την κατάθεση του οδηγού ταξί και τα όσα είπε κατήγγειλε για τον βιασμό του από τον 29χρονο ηθοποιό, παρουσίασε η εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου.


«Ο δράστης δεν είχε δηλώσει τον προορισμό του και όταν επιβιβάστηκε στο ταξί και τον ρώτησα που πάμε, μου είπε πάμε και θα σου πω. Με οδήγησε στην Ομόνοια στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου και μου ζήτησε να τον περιμένω προκειμένου να ψωνίσει κάτι. Όταν επέστρεψε είδα ότι κρατούσε μια σακούλα με πράγματα που έφερε την επιγραφή ενός sex shop. Μετά με οδήγησε στο Μοναστηράκι σε ένα μαγαζί γρήγορου φαγητού. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο γιατί μου πρότεινε να με κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή μου είπε να ανοίξω το αυτοκίνητο για να πάρει τα τσιγάρα του, πράγμα που έκανα. Όταν ξαναμπήκαμε στο ταξί υπήρχε έντονη δυσοσμία, την οποία εισέπνευσα, ένιωσα να ζαλίζομαι και να είμαι υπερβολικά εξαντλημένος…

Δείτε ακόμη: Παρά Πέντε: Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας της σειράς!

Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω μια έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Επίσης ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από όσα μου έλεγε… Έπειτα βρεθήκαμε σε ένα απόμερο σημείο που υπήρχαν μόνο εγκαταλειμμένες νταλίκες… Αφού ο πελάτης ξαναγύρισε στο ταξί, εγώ ζαλιζόμουν υπερβολικά. Είχα κατεβάσει το κάθισμα και είχε ξαπλώσει για να ηρεμήσω. Ο πελάτης άρχισε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο, να βάζει το χέρι μου από μέσα και να με χαϊδεύει αισθησιακά. Όταν κατάλαβα τι συνέβαινε, πανικοβλήθηκα και του είπα: “αρκετά φίλε, ως εδώ”. Κατάλαβα από το ύφος του ότι νεύριασε και ήταν απογοητευμένος...», αναφέρει, ο οδηγός ταξί.