Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο!

Διαψεύδει την παραφιλολογία!

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή είναι η σχέση της σήμερα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο!

Μπορεί να η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος να τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά το «διαζύγιο» τους από ο Star, ωστόσο ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να μην κρατούν επαφές, η παρουσιάστρια όμως ήρθε να τα διαψεύσει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μάριος Πρίαμος: Η κούκλα σύντροφο του είναι... πρώην του Θοδωρή Μισόκαλου!

«Τον πρώτο καιρό μου έλειψε πολύ ο Φώτης. Μετά ήταν και η απόσταση που μας χώριζε γιατί ήμουν στην Κωνσταντινούπολη. Όταν κάποιος είναι φίλος σου, αλλά δεν είναι δίπλα σου καθημερινά, δεν είναι το ίδιο. Από την άλλη, όταν συνδέεσαι με πράγματα που έχουν διάρκεια και έχεις ζήσει πάρα πολλά και μέσα από αυτή τη σχέση έχεις μεγαλώσει και έχεις αλλάξει, ε, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη της στο DOT.

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz περνάει κρίση στο γάμο του!

Η Μαρία Μπακοδήμου όμως έχει αδυναμία στο Φώτη Σεργουλόπουλο και δεν γινόταν να λείπε από το πλευρό του στην πρεμιέρα που έκανε στο Shamone.

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: «Η Ελένη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα...»!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κάνω Καμπάκ» δείχνοντας έτσι πως το δίδυμο που αγαπήσαμε δεν έχει χαλάσει την σχέση του ο καιρός.