Σοκάρει ο Νίκος Οικονομόπουλος: "Για σχεδόν δυο χρόνια, δεν είχα διάθεση για τίποτα, δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, είχα..." (βίντεο)

Αποκαλυπτικός και ειλικρινής ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Σοκάρει ο Νίκος Οικονομόπουλος:

Ποδαρικό έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα ενώ σόκαρε με την αποκάλυψη του για το αυτοάνοσο πρόβλημα που του "χτύπησε" την πόρτα πριν λίγα χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: «Θεωρούσα τον Γιώργο Λιάγκα εξαιρετικά άκομψο και κάποιες φορές άξεστο...»

"Δεν είχα πάθη ποτέ στη ζωή μου. Θα μπορούσα να έχω άρα πολλά. Δεν πίνω. Κάπνιζα. Έκοψα και το τσιγάρο λόγω της δουλειάς μου, όχι της υγείας μου. Έβαλα την υγεία μου σε δεύτερη μοίρα. Ήθελα όμως να είμαι καλά στη φωνή μου γιατί είναι το όργανο που με κάνει να εξελίσσομαι. Χωρίς τη φωνή μου, χωρίς τη μουσική, νομίζω ότι δεν θα υπάρχω. Θέλω να είμαι καλά εδώ και το προσέχω πολύ το μουσικό αυτό όργανο. Δεν είχα πάθη. Αλλά ξέσπασε στην υγεία μου το ότι δεν είχα πάθη. Είναι αυτό που λέμε αυτοάνοσα." αποκάλυψε ο Νίκος Οκονομόπουλος.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση 26/11: Τρελές ανατροπές στο prime time! Ποιος έκοψε πρώτος το νήμα της τηλεθέασης; Αναλυτικά όλα τα νούμερα...

Ο τραγουδιστής συνέχισε και εκμυστηρεύτηκε πόσο τον επηρέασε η περιπέτεια του αυτή: "Έπεσε η ψυχολογία μου πριν σχεδόν δυο χρόνια, δεν είχα διάθεση για τίποτα, δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά, είχα τρομερές κρίσεις πανικού. Πέρασα κρίσεις πανικού τις οποίες δεν τις έχω αποβάλει εντελώς, αλλά τις διαχειρίζομαι πλέον κρίσεις θυμού, φόβου, τρόμου"!

Δείτε ακόμη: Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Που είναι και τι κάνει σήμερα ο "Μάρκος" από το "Ευτυχισμένοι μαζί"!

Και πρόσθεσε: "Ένα από αυτά που μου έχει μείνει είναι ότι έχω αγοραφοβία. Δεν μπορώ να είμαι σε κόσμο και να είμαι στρυμωγμένος γιατί καταπιέζομαι, νιώθω ότι κάτι θα συμβεί. Όταν είμαι κάπου που έχει πάρα πολύ κόσμο, είμαι πάντα κοντά στην πόρτα εξόδου. Επειδή γνωρίζω ότι η πόρτα είναι κοντά, αυτό με ηρεμεί. Στο μαγαζί το ελέγχω γιατί είμαι ο leader, είμαι ο μπροστινός, είμαι αυτός που ξέρει τι πρέπει να κάνω και τι δεν πρέπει να κάνω, ελέγχω τα πάντα και έχω το χώρο μου και παρουσιάζω αυτό που εγώ θέλω. Όταν είμαι σε ένα χώρο που δεν ξέρω έχω το φόβο"!

Δείτε το βίντεο: