Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τον πολιτικό γάμο!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι!

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τον πολιτικό γάμο!

Μετά τον πολιτικό γάμο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και έτοιμοι να κάνουν το επόμενο μισό (μιας και το άλλο μισό το έκαναν) και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Άννα Αμανατίδου.. στόλισε κανονικότατα την Βίκυ Καγιά! (Βίντεο)

Μετά από μια έντονη προσωπική ζωή, μιας και η μια σχέση υποδεχόταν την άλλη, ο Justin Bieber αποφάσισε να σοβαρευτεί. Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν αρκετά χρόνια είχε δηλώσει πως θέλει να αποκτήσει οικογένεια σε μικρή ηλικία.

Δείτε ακόμη: GNTM: Το δημόσιο άδειασμα της Ξανθούλας στην Ερμίδου - «Μετά την επίθεση κατέληξε να με βρίζει»! (Βίντεο)

Ο τραγουδιστής βρήκε τον έρωτα και την ευτυχία στα μάτια του μοντέλου Hailey Baldwin και δεν άργησε να της κάνει την μεγάλη ερώτηση και η ίδια να δώσει την μεγάλη απάντηση και να παντρευτούν. Μετά τον πολιτικό τους γάμο το ζευγάρι σχεδιάζει τον θρησκευτικό τους γάμο.

Ο Justin Bieber σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται δείχνει την ευτυχία που νιώθει μετά τον γάμο του.

Δείτε ακόμη: Βόμβα στην showbiz! Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης!

««Πρώτη Ημέρα των Ευχαριστιών ως παντρεμένος,πρώτη φορά που γιορτάζω την ημέρα αυτή. Οι σχέσεις είναι δύσκολες και η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά σε ευχαριστώ Ιησού που μου δείχνεις τον τρόπο! Κάθε μέρα είναι μια διαδικασία μάθησης, προσπάθειας να είμαι περισσότερο σαν εκείνον, υπομονετικός, ευγενής, ανιδιοτελής. Αλλά η χάρη του θεού αρκεί!» έγραψε στην λεζάντα φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.