Μάρκος Σεφερλής: Ποιοι τον πολεμάνε; Η νέα σκληρή επίθεση στον ηθοποιό!

Πάντα στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένεια του!

Μάρκος Σεφερλής: Ποιοι τον πολεμάνε; Η νέα σκληρή επίθεση στον ηθοποιό!

"Όσο και αν προσπαθούν να σε λερώσουν δεν θα τα καταφέρουν!" έγραψε η Έλενα Τσαβαλιά για τον άντρα της Μάρκο Σεφερλή μετά τη θύελλα αντιδράσεων από συναδέλφους του -και όχι μόνο- που ξέσπασε αμέσως μετά την ακύρωση της παράστασης "Ζητείται Ψεύτης", όπου και θα πρωταγωνιστούσε, δείχνοντας έτσι την αμέριστη στήριξη στον άντρα της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Την "τσακώσαμε" να αγοράζει τα αγαπημένα της εσώρουχα!

Και αφού δόθηκαν στη δημοσιότητα τα e-mails που είχε ανταλλάξει η επιχείρηση του "Παλλάς" με τον ηθοποιό, η ανακοίνωση των θεατρικών σκηνών, η οποία τον "άδειαζε" και η δική του ανεπίσημη απάντηση μέσω Instagram (με τη φωτογραφία του Πινόκιο), λίγες ημέρες πριν ήρθε στη δημοσιότητα μια νέα σκληρή επίθεση.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Ασυγκράτητη! Τα καυτά φιλιά με τον Νάσο και το δώρο για τη γιορτή της!

Η Έλενα Ακρίτα μέσα από τη στήλη της στα "Νέα" άσκησε δριμεία κριτική, όχι μόνο στην ενδεχόμενη παρουσία του στο θέατρο "Παλλάς" αλλά και στη μέχρι τώρα παρουσία του επί σκηνής, αναφέροντας μεταξύ άλλων: "Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί θεωρείται μέγας ηθοποιός ο Μάρκος Σεφερλής".

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τον πολιτικό γάμο!

Η πλευρά του πρωταγωνιστή μετά από αυτό κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει απαντήσει δημόσια στην Έλενα Ακρίτα, με εκείνους που παρακολουθούν την υπόθεση να περιμένουν ανυπόμονα να ακούσουν την πλευρά του, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του youweekly.gr κάποιοι από το στενό του περιβάλλον υποστηρίζουν ότι εκείνος πολύ πιθανόν να φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί ηθικά αλλά και επαγγελματικά.

Μέχρι τότε όμως στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύζυγος του Έλενα Τσαβαλιά και ο πολυαγαπημένος τους γιος, ο Χαρούλης.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Άννα Αμανατίδου.. στόλισε κανονικότατα την Βίκυ Καγιά! (Βίντεο)

Ο ηθοποιός δεν τους χαλάει ποτέ χατήρι γι'αυτό και όποτε βρίσκει κενό ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, φτιάχνει βαλίτσες και όπου φύγει... φύγει!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους τσάκωσε στο αεροδρόμιο να ετοιμάζονται για την πτήση τους προς άγνωστη κατεύθυνση!

Χαλαροί, ευδιάθετοι και χαμογελαστοί δεν αρνήθηκαν σε όποιον τους ζήτησε μια φωτογραφία και φυσικά μίλησαν με όλους!

Δείτε τις φωτογραφίες: