Μάρκος Σεφερλής: Η αποκάλυψη για τα δύσκολα χρόνια στην Κόρινθο! (Βίντεο)

Τα λόγια του ηθοποιού και η συγκίνηση του!

Μάρκος Σεφερλής: Η αποκάλυψη για τα δύσκολα χρόνια στην Κόρινθο! (Βίντεο)

Αφοπλιστική ήταν η συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Ο ηθοποιός σε φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση απάντησε στις κατηγορίες που τον ήθελαν να αφήνει στον δρόμο 25 ηθοποιούς αποχορώντας από την θεατρική παράσταση «Ζητείται ψεύτης». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μάρκος Σεφερλής: Χείμαρρος για Ακρίτα! Απαντάει με μηνύσεις για το trash και ξεσκίζει τους πάντες! (Βίντεο)

Ο Μάρκος Σεφερλής χείμαρρος.. απάντησε στην δήλωση της Έλενας Ακρίτας που τον κατηγορούσε λέγοντας τον trash και πως το κοινό που τον παρακολουθεί έχει μυαλό κότας, προσβάλλοντας το ήθος του. Με αφορμή τα λόγια της, ο ηθοποιός ξέσπασε λέγοντας πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να προσβάλλει το ήθος του από την στιγμή που δουλεύει μέρα - νύχτα για να κάνει τον κόσμο να γελάσει, έχοντας με αυτό τον τρόπο χτίσει το όνομα του.

Δείτε ακόμη: Πως είναι σήμερα η "Μπουλίτσα" από το "Καφέ της Χαράς"; Θα πάθετε πλάκα!

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει ότι εγώ κουβαλάω το ήθος του trash ή ότι εγώ είμαι σκουπίδι να το πω και πιο λιανά την στιγμή που δουλεύω μέρα - νύχτα να κάνω αυτό που αγαπάω , να περάσει ο κόσμος καλά , να γελάσει , να διασκεδάσει. Δεν είμαι από τζάκι, δεν κουβαλάω κανένα όνομα. Το όνομα Σεφερλής το έκανα εγώ. Δεν το πήρα έτοιμο από παππούδες γιαγιάδες και τέτοια. Δεν μένω στην Εκάλη, δεν είμαι από τζάκι! Μια φουφού είχαμε στην Κόρινθο. Δούλευαν οι γονείς μου μέρα - νύχτα για να με μεγαλώσουν. Έχω κάνει ότι έχω κάνει με τον ιδρώτα μου για να μεγαλώσω ένα παιδί και δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Ακρίτα και όλους αυτούς που έχουν βγει να πουν όλα αυτά που έχουν πει για εμένα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: