Καραβάτου - Κατσούλης: "Μάθαμε από ένα site ότι κόπηκε η εκπομπή..."

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού με το Epsilon!

Καραβάτου - Κατσούλης:

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν καταφέρει να γίνουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των τηλεθεατών.

Αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά η εκπομπή τους "Φωλιά των Κου Κου"! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Στο νοσοκομείο η Ξανθούλα Τζερεφού! Τι συνέβη;

Κατερίνα και Κρατερός παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό People που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, και φυσικά αναφέρθηκαν και στην αιφνίδια διακοπή που είχε εκπομπή που παρουσίαζαν, δυο χρόνια πριν, στο Epsilon!

Δείτε ακόμη: Πύρρος Δήμας: Εγκατέλειψε την Ελλάδα μετά τον θάνατο της συζύγου του!

Πως ενημερώθηκαν για το "κόψιμο" της εκπομπής τους "Έτοιμο το Πρωινό" στο Epsilon τον Ιανουάριο του 2017 και σε ποια φάση βρίσκεται τώρα η κόντρα τους με το κανάλι;

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Θα... λιώσετε από γλύκα! Το τρυφερό flashback και οι συγκινητικές ευχές στον γιο της Άγγελο!

Η Κατερίνα Καραβάτου λέει χαρακτηριστικά: "Το χειρότερο πράγμα είναι να θέλεις να δουλέψεις, να δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, να πολεμάς, κι αυτό να μην τυγχάνει της στήριξης που θα έπρεπε. Όντως ήταν όχι μόνο περίεργη, αλλά μια κακή επαγγελματική στιγμή, όχι μόνο για μας αλλά και για τους συνεργάτες μας. Το συγκεκριμένο πρωινό το ξεκινήσαμε με πάρα πολλά όνειρα και υπό αντίξοες συνθήκες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα διότι είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει.!".

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Αυτός είναι ο γοητευτικός άντρας που της "έκλεψε" την καρδιά!

"Μόλις είχαμε τελειώσει την εκπομπή και πηγαίναμε να αλλάξουμε όταν μάθαμε από ένα site ότι κόπηκε η εκπομπή. Συγκεκριμένα το διάβασε η Κατερίνα. Όλο αυτό μού φαίνεται λες και συνέβη πριν από πέντε χρόνια και όχι πριν από δύο, ίσως γιατί έχουμε έντονη και γεμάτη καθημερινότητα." τονίζει ο Κρατερός Κατσούλης!