Μαρί Κωνσταντάτου: Η απίστευτη ατάκα που θα συζητηθεί! Δημόσιο "άδειασμα" στον Ant1!

Ατάκα... καρφί!

Μαρί Κωνσταντάτου: Η απίστευτη ατάκα που θα συζητηθεί! Δημόσιο

Η Μαρί Κωνσταντάτου στην πρώτη της συνέντευξη μετά από το διαζύγιο και τον θάνατο του πρώην συζύγου της Μίνωα Κυριακού αποκαλύπτει τα πάντα και μιλάει χωρίς να μασάει τα λόγια της και να φοβάται! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα!

Πως την αντιμετώπιζαν την περίοδο που χώριζε; Πως ένιωθε με όσα γραφόντουσαν; Γιατί μπήκε στην διαδικασία να απαντήσει μέσω Facebook και ποια είναι τελικά η αλήθεια;

"H αλήθεια η δική μου είναι διαφορετική από εκείνη που αντιλαμβάνεσαι εσύ. Και τις περισσότερες φορές η δική μου αλήθεια έρχεται άβολη σ’ αυτά που θα ήθελε να ακούσει κάποιος τρίτος, ειδικά όταν η αλήθεια δεν «πουλάει» έντυπα και δεν ανεβάζει θεαματικότητες. Έγινα βορά συκοφαντίας και μοχθηρών κειμένων, αλλά όπως οι ακαθαρσίες επιπλέουν και μετά αποβάλλονται, έτσι και τα όσα γράφτηκαν." απαντάει η Μαρί Κωνστατάτου!

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη ηθοποιός μας δείχνει το σώμα της δυο μήνες μετά την γέννηση της κόρης της!

Εκείνη την περίοδο την κάλυπταν οι επαγγελματικές της ασχολίες; Το μικρόβιο της υποκριτικής δεν την έτρωγε; "Δεν διέγραψα την καριέρα μου σαν ηθοποιός, την απόλαυσα από μικρή ηλικία, αλλά η ζωή κάνει κύκλους και μαζί και η καριέρα. Όσα έκανα στον ΑΝΤ1 ήταν χαμηλού προφίλ, δεν ζήτησα σειρές δικές μου, δεν έπαιξα ρόλο «καναλάρχισας», αλλά επέλεξα ένα δεκάλεπτο που έκανε καλό στους άλλους αλλά και στη δική μου συναισθηματική δέσμευση με τον διπλανό μου. Αυτό, σε διαβεβαιώ, είναι πολυτιμότερο από το χειροκρότημα της αυλαίας."

Δείτε ακόμη: Καραβάτου - Κατσούλης: "Μάθαμε από ένα site ότι κόπηκε η εκπομπή..."

Της έχουν κάνει όμως προτάσεις για συμμετοχή σε σήριαλ ή φοβούνται να την πλησιάσουν; "Προτάσεις σοβαρότερες από τηλεοπτικά σίριαλ μού έκαναν, καλός σκηνοθέτης /παραγωγός, που με ήθελαν να παίξω «Μήδεια» στη Νέα Υόρκη ή να κάνω σεμινάρια για επίδοξους συγγραφείς παιδικών βιβλίων ή να γράψω μυθιστόρημα. Κι όλα αυτά από το Facebook, πράγμα που δικαιώνει ότι αξίζει να είμαι... ατζέντης του εαυτού μου! Όποιος με φοβάται, ας συμβουλευτεί τον γιατρό του.!" λέει η Μαρί Κωνσταντάτου!

Πως θα αντιδρούσε αν της γινόταν πρόταση από τον ΑΝΤ1; "Πρόταση από τον ΑΝΤ1 ακούγεται κάτι σαν Ισαάκ Ασίμωφ. Επιστημονική φαντασία!" λέει και "καρφώνει" το κανάλι του Αμαρουσίου!

TAGS