Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χρήστος Δάντης: Παίρνει θέση δημόσια για την κόντρα Σεφερλή - Ακρίτα! - "Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω να τοποθετηθώ… Κανείς θα μου πεις, αλλά..."

Τι είπε ο τραγουδιστής;

Χρήστος Δάντης: Παίρνει θέση δημόσια για την κόντρα Σεφερλή - Ακρίτα! -
News 01.12.2018 13:06

Το θέμα των ημερών είναι αναμφίβολα η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τον Μάρκο Σεφερλή.

Η Έλενα Ακρίτα μέσα από την στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα "Τα Νέα" χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ τον ηθοποιό "trash"! Διαβάστε παρακάτω...

Αφορμή για αυτό το καυστικό σχόλιο της ήταν η ακύρωση της παράστασης "Ζητείται Ψεύτης" που θα ανέβαινε στο θέατρο "Παλλάς" με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα, όπως... " - Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Nomads...

Η ακύρωση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων κατά του ηθοποιού και δηλώσεις από παντού που του έριχναν ευθύνες. Τόσο οι υπεύθυνοι του θεάτρου όσο και ο Μάρκος Σεφερλής μπήκαν σε έναν... πόλεμο δηλώσεων για να αποδείξουν ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο.

Η Έλενα Ακρίτα μέσα από την στήλη της και με ένα κείμενο "καρφί" ανέφερε πως ο Μάρκος Σεφερλής θα έφερνε στο θέατρο Παλλάς το "ήθος του trash".

Αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει ο Μάκρος Σεφελρής κατά της Έλενας Ακρίτα, μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μέλετη, "Μετά τα Μεσάνυχτα" ο οποίος τόνισε πως έχει ξεκινήσει και νομικές διαδικασίες εναντίον της.

Αρκετοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz πήραν θέση στην κόντρα αυτή, με τους περισσότερους να είναι υπέρ του Μάρκου Σεφερλή.

Δείτε ακόμη: Μοιράζει εγκεφαλικά ο Μουτσινάς στην τηλεθέαση!

Αυτή τη φορά και ο Χρήστος Δάντης πήρε θέση και με ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε το ήθος του Μάρκου Σεφερλή, το ταλέντο του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι είναι ένας ηθοποιός αυτοδημιούργητος.

"Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω να τοποθετηθώ… «Κανείς θα μου πεις, αλλά και μόνο επειδή με έχει στεναχωρήσει το θέμα αυτό, επειδή αγαπώ και θαυμάζω και τους δύο, θα ήθελα να πω τα παρακάτω: Αγαπημένη Έλενα Ακρίτα, σας έχω τεράστια εκτίμηση, τρέφω μεγάλο θαυμασμό για την γνώση, το χιούμορ και το έργο σας γενικότερα αλλά έχω στεναχωρηθεί. Θα μου πείτε «Ε και; Δεν μπορώ να έχω γνώμη και να την εκφράσω;» Φυσικά και μπορείτε! Όμως μην αφορίζετε και εμάς που κάποιες φορές θέλουμε το άμεσο χιούμορ, το χονδροειδές, το λίγο «βάρβαρο» όπως θα έλεγε κάποιος, αυτό που μας το πετάει στα μούτρα ωμό, που δεν μας βάζει στην διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορεί να υπονοεί, αν και κάποιες φορές υπονοεί πολλά. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας αυτόφωτος, αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, πολύ ευφυής και ταλαντούχος.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Και «κλάμα» η παρουσιάστρια! Τι συνέβη;

Εκτός αυτών είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά αυτό δεν μας απασχολεί και τόσο και δεν θα έπρεπε κανείς να το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα για να επηρεάσει την γνώμη όποιου για το έργο όποιου. Από την στάση και το έργο σας θεωρώ πως και εσείς είστε υπέροχος άνθρωπος και το έργο σας τεράστιο κατά την γνώμη μου. Στην προκειμένη όμως μας αδικείτε. Εμάς,όχι μόνο τον Σεφερλή. Ο Σεφερλής είναι ένας λαΐκος καλλιτέχνης, αναφέρεται σε πολλούς από εμάς τους λαΐκους ανθρώπους και πρέπει να υπάρχει όπως κάποτε υπήρξε ο Γκρότεστ για κάποιους και την εποχή του ο Αριστοφάνης. Τον αγαπάμε όσο αγαπάμε και εσάς και είμαστε πολλοί. Με απεριόριστη εκτίμηση και «μπόλικη» αγάπη, Χρήστος Δάντης" έγραψε ο τραγουδιστής!

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ποιος με ρωτάει τώρα και θέλω ν τοποθετηθώ.. «Κανείς» θα μου πεις,αλλά και μόνο επειδή μ’ έχει στεναχωρήσει το θέμα αυτό,επειδή αγαπώ και θαυμάζω και τους δύο,θα θελα να πω τα παρακάτω: Αγαπημένη Έλενα Ακρίτα,σας έχω τεράστια εκτίμηση,τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τη γνώση,το χιούμορ και το έργο σας γενικότερα,αλλά έχω στεναχωρηθεί. Θα μου πείτε «Ε και; Δε μπορώ να έχω γνώμη και να την εκφράσω»; Φυσικά και μπορείτε! Όμως,μην αφορίζετε κι «εμάς» που κάποιες φορές θελουμε το άμεσο χιούμορ,το χονδροειδές,το λίγο «βάρβαρο» όπως θα έλεγε κάποιος,αυτό που μας το πετάει κάποιος στα μουτρα ωμό,που δε μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε τι μπορεί να υπονοεί,αν και κάποιες φορές υπονοεί πολλά. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας Αυτόφωτος αυτοδίδακτος Καλλιτέχνης,πολύ ευφυής και ταλαντούχος. Εκτός αυτών,είναι κι ένας υπέροχος άνθρωπος,αλλά αυτό δε μας απασχολεί τόσο,και δε θα έπρεπε κανεις να το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα για να επιρρεασει τη γνώμη όποιου για το έργο όποιου. Απ τη στάση και το έργο σας θεωρώ πως κι εσείς είστε υπέροχος άνθρωπος και το έργο σας τεράστιο κατά τη γνώμη μου. Στην προκειμένη όμως,μας αδικείτε. Εμάς,όχι μόνο τον Σεφερλή. Ο Σεφερλής είναι ένας Λαϊκος Καλλιτέχνης,αναφέρεται σε πολλούς από εμάς τους Λαϊκους ανθρώπους,και πρέπει να υπάρχει,όπως κάποτε υπήρξε ο γκροτεσκ για κάποιους και την εποχή του Αριστοφάνης. Τον αγαπάμε όσο αγαπάμε κι εσάς,κι είμαστε πολλοί. Με απεριόριστη εκτίμηση και «μπόλικη» αγάπη. Χρηστος Δάντης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Dantis (@christosdantis) στις

Share