Λίνα Σακκά: Προβλήματα για την ηθοποιό! Γιατί δεν μπόρεσε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της;

Η ανάρτηση στα social media!

Λίνα Σακκά: Προβλήματα για την ηθοποιό! Γιατί δεν μπόρεσε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της;

Οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα και όλοι σχεδόν κατεβάζουν τα στολίδια από τα πατάρια τους και διακοσμούν τα σπίτια τους.

Οι περισσότεροι μοιράζονται στιγμιότυπα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram και κάνουν ξεκάθαρο πως το christmas mood τους έχει.. πιάσει για τα καλά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μέγκι Ντριο: "Πολλά κορίτσια αναγκάζονται να κρύψουν την καταγωγή τους!"

Η Λίνα Σακκά είναι μια από τις ηθοποιούς που θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το christmas mood της και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ξεκίνησε να στολίζει!

Η γλυκιά ηθοποιός όμως μοιράστηκε και το πρόβλημα που αντιμετώπισε όσο προσπαθούσε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Γκότσης - Σόφη Πασχάλη: "Πάγωσαν" όταν είδαν μπροστά τους ξαφνικά τις κάμερες! Είναι τελικά ζευγάρι; (βίντεο)

Ποιο ήταν αυτό;

Η αγαπημένη της γάτα είχε ανέβει πάνω στο δέντρο, είχε βολευτεί ανάμεσα στα κλαδιά και την παρακολουθούσε να δει τι κάνει με αρκετή απορία!

Δείτε ακόμη: Διονύσης Σαββόπουλος: Ξελογιάστηκε με καυτή χορεύτρια! Δείτε το αισθησιακό striptease που προκάλεσε εγκεφαλικά!

"Άντε να στολίσεις με το γατί μέσα στην μέση" έγραψε η Λίνα Σακκά στην φωτογραφία που "ανέβασε" στο Instagram και προκάλεσε κύμα γέλιου!

Δείτε την ανάρτηση: