Κατερίνα Καραβάτου: Έφαγε σπιτικούς λουκουμάδες από τα χέρια των παιδιών της! Οι φωτογραφίες που μας έκαναν να... σκάσουμε από τη ζήλια! (βίντεο)

"Πρώτη φορά για όλους!"

Κατερίνα Καραβάτου: Έφαγε σπιτικούς λουκουμάδες από τα χέρια των παιδιών της! Οι φωτογραφίες που μας έκαναν να... σκάσουμε από τη ζήλια! (βίντεο)

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, αφιερώνουν πάντα τα Σαββατοκύριακα τους στα παιδιά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι, ξεκλέβει χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ώστε να απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μέγκι Ντριο: "Πολλά κορίτσια αναγκάζονται να κρύψουν την καταγωγή τους!" (βίντεο)

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε κάποιο λούνα παρκ ή σε βόλτες να απολαμβάνουν τον ήλιο και παιχνίδια!

Δείτε ακόμη: Νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός του "Κωνσταντίνου και Ελένης" και δεν το γνώριζε κανείς!

Δείτε ακόμη: "Ήμασταν μαζί και πριν πέντε χρόνια για λίγο. Τότε..." - Η αποκάλυψη της Τούνη για τον Νώντα Παπαντωνίου! (βίντεο)

Αυτή τη φορά όμως, το γλυκό στιγμιότυπο μοιράστηκε η περήφανη μαμά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται τα παιδάκια της να έχουν μπει στην κουζίνα και ως άλλοι μικροί και επίδοξοι σεφ να... μαστορεύουν λουκουμάδες!

"Σπιτικοί λουκουμάδες, πρώτη φορά για όλους!" έγραψε στην λεζάντα και δέχτηκε "βροχή" από σχόλια!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σπιτικοί λουκουμάδες! #πρώτηφοράγιαόλους #άμεσηπαραδοχή

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις