Αποκάλυψη: Το αγοράκι στην φωτογραφία είναι το «χρυσό» πρόσωπο των ημερών!

Ποιο είναι το αγοράκι;

Αποκάλυψη: Το αγοράκι στην φωτογραφία είναι το «χρυσό» πρόσωπο των ημερών!

Ποιος είναι τελικά;

Το έτος 1967, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας ένας Ελληνας ο Γιάννης Μυλωνάς μαζί με την Βραζιλιάνα σύζυγό του Ρουθ κρατούν περιχαρής στα χέρια τους το δεύτερο αγοράκι της ζωής τους τον Δημήτρη... Διαβάστε παρακάτω...

Ριχάρδο! Η πανέμορφη Ρουφ και κιμπάρης Γιάννης, έχουν ακόμη ένα γιο τον τρίχρονο τότε Τεό, καθώς και αρκετά χρήματα και την ικανότητα να μετατρέπουν σε χρυσό οποιαδήποτε επαγγελματική ενασχόληση έχουν.

Δείτε ακόμη: Έκτακτο:Έλεγχος στην περιουσία του Μένιου Φουρθιώτη! Aπίστευτη εξέλιξη!

Λίγο διάστημα μετά τη γέννηση του Ριχάρδου το ζευγάρι αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Βραζιλία και μετακομίσει στην Ελλάδα!

Ο χαρισματικός έμπορος Γιάννης Μυλωνάς, θέλει έναν πιο ήσυχο τόπο για τα παιδιά του, με την εκ φύσεως περιπετειώδη Ρουθ να του απαντά με ένα μεγάλο ναι και κάπως έτσι η τετραμελής οικογένεια προσγειώνεται στην χώρα μας. Το πρώτο το σπίτι είναι μια υπέροχη μονοκατοικία επί της οδού Αφροδίτη στο παλαιό Φάληρο.

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Η «σκληρή» του Σκάι σε κατάσταση σοκ!

Έχουν ένα μεγάλο κήπο, τεράστιο σαλόνι, πολλά δωμάτια και δύο εισαγόμενες από τη Βραζιλία οικιακές βοηθούς. Όλα κυλούν ομαλά μέχρι την μέρα που μικρός Ριχάρδος δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Ο Γιάννης και η Ρουφ τρελαίνονται. Οι γιατροί από φαίνονται ότι ο γιος τους πάσχει από άσθμα, συστήνοντας τους να τον παρακολουθούν και να τον τρέχω στο νοσοκομείο κάθε φορά που αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα.
Αυτό λοιπόν το αγοράκι είναι ο σημερινός μαυραγορίτης του μνημονίου όπως τον λέει το «Πρώτο Θέμα».