Βάσω Λασκαράκη: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αλλά της βγήκε λίγο... ψηλό!

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε η Βάσω Λασκαράκη!

Βάσω Λασκαράκη: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αλλά της βγήκε λίγο... ψηλό!

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα μπήκε και στην Βάσω Λασκαράκη η οποία αποφάσισε να στολίσει το δέντρο της αλλά δυστυχώς της βγήκε λίγο... ψηλό!

Η ηθοποιός μοιράστηκε το... πρόβλημα που αντιμετώπισε φέτος με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Πανηγυρική επιβεβαίωση του youweekly.gr! Αυτός ο παίκτης κέρδισε απόψε! (βίντεο)

Λύση βέβαια στο πρόβλημα της βρήκε καθώς πήρε μια σκάλα και ανέβηκε πάνω για να μπορέσει να φτάσει και στα πιο ψηλά σημεία του δέντρου.

"Όταν δεν φτάνεις το δέντρο που εσύ η ίδια διάλεξες. Πάντα υπάρχει λύση όμως", έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στο instagram για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες που "ανέβασε" στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Nomads 2: Τους πήραν... χαμπάρι! Οι ζήλιες της Αθηνάς στον Δήμο και το τρολάρισμα του Πούμπουρα στο ζευγάρι! (βίντεο)

Δεν έχασε την ευκαιρία όμως ο αγαπημένος της Λευτέρης Σουλτάτος να την τρολάρει!

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Αργυρόπουλος: Κλάμα! Το βίντεο για γέλια μέχρι δακρύων αφιερωμένο στις παίκτριες του My Style Rocks!

Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε μια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη να κοιτάει με απογνώση το δέντρο και: "1.65 cm vs 2.70 cm" ενώ συνέχισε να την πειράζει "ανέβασε" μια φωτογραφία στην οποία τάγκαρε την αγαπημένη του στην οποία έγραφε: "Στόλισα ένα δέντρο δύο μέτρα και έχει στολίδια από το 1.68 και κάτω"!

Δείτε τις φωτογραφίες: