Βάσω Λασκαράκη: Μας ξάφνιασε! Η δημόσια εκδήλωση αγάπης στον Λευτέρη Σουλτάτο!

Και όμως το έκανε!

Βάσω Λασκαράκη: Μας ξάφνιασε! Η δημόσια εκδήλωση αγάπης στον Λευτέρη Σουλτάτο!

Η Βάσω Λασκαράκη είναι full in love αφού έχει βρει τον έρωτα στο πλευρό του αγαπημένου της Λευτέρη Σουλτάτου. Το ζευγάρι αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοινές εμφανίσεις όμως οι αναρτήσεις στα social media και τα tagαρίσματα δεν σταματάνε ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έλενα Ακρίτα: Άγριο ξέσπασμα για τη δολοφονία της νεαρής Ελένης στη Ρόδο! - "Καταλάβατε καθάρματα;"

Πριν μερικές μέρες ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία απεικονιζόταν το καινούργιο... "παιδάκι" του γνωστού σεφ.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Σουλτάτος υιοθέτησε ένα κουτάβι και δεν μπορούσε να μην μοιραστεί την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δείτε ακόμη: To απίστευτο βέτο Ελληνίδας παρουσιάστριας! Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε από τη μακιγιέζ της! (Βίντεο)

Όμως και η Βάσω Λασκαράκη είναι ενθουσιασμένη με το καινούργιο μέλος της οικογένειας. Η γλυκιά ηθοποιός "ανέβασε" μια φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία είναι η ίδια την ώρα που κάνει παιχνίδια και νάζια με το κουτάβι, το οποίο ο σεφ έχει βαφτίσει "Ρόζα".

Και λίγο μετά ήρθε ακόμα μια ανάρτηση με μια δημόσια εκδήλωση αγάπης από την Βάσω Λασκαράκη προς τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Δείτε ακόμη: Φοβερό «ξύλο» στον Γρήγορη Αρναούτογλου!

Ο γνωστός σεφ απαθανάτισε την αγαπημένη του στο σπίτι να του χαρίζει το πιο όμορφο της χαμόγελο. Η Βάσω δημοσίευσε την φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: "If you have only one smile in give it to the people you love..."

Δηλαδή: Αν έχεις μόνο ένα χαμόγελο, δώστο σε ανθρώπους που αγαπάς...