Έλενα Χριστοπούλου: «Λίγος σεβασμός..» - Πήρε θέση για το σχόλιο της Ιωάννας Μπέλλα! (Βίντεο)

Το δημόσιο μήνυμα της!

Έλενα Χριστοπούλου: «Λίγος σεβασμός..» - Πήρε θέση για το σχόλιο της Ιωάννας Μπέλλα! (Βίντεο)

Μεγάλος χαμός έχει γίνει από το πρωί της Τετάρτης για την συνέντευξη της Ιωάννας Μπέλλα όταν βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Έχω φάει ένα χαστούκι και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια λέει ότι δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα!» είπε η Star Hellas και προκάλεσε σχόλια. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Όλη η αλήθεια για την προσωπική της ζωή! Με ποιον είναι ζευγάρι;

Μετά την Φαίη Σκορδά η οποία έγινε έξαλλη με το σχόλιο της, η Έλενα Χριστοπούλου πήρε θέση και έδωσε την απάντηση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Τρελά γέλια και παιχνίδια! Οικογενειακή έξοδος με τις κόρες της σε κλίμα γιορτινό!

«Επειδή πάνε όλοι να μας χαζέψουνε βγήκε χθες ένα κορίτσι εστεμμένο 20 χρονών και κάτι και είπε ότι όλες έχουμε φάει ένα χαστούκι στην ζωή μας από το άντρα μας. Δεν ισχύει αυτό. Το καταλαβαίνετε ειδικά τα μικρά κορίτσια. Επειδή όλα από ένα χαστούκι ξεκινάνε και ένα δεν θα ξαναγίνει και μετά συνεχίζει και είναι πολύ σκληρά τα πράγματα και η ιστορία αυτό δείχνει. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να σηκώνει χέρι επάνω σου, παντού!»

Δείτε ακόμη: ΣΚΑΙ: Τρέχουν και δεν φτάνουν στο κανάλι! Η κίνηση-ματ που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση!

Ενώ συνέχισε: «Συν ότι σήμερα είναι μια ημέρα μεγάλης θλίψης διότι ένα κορότσι που δυο νταήδες την βιάσανε και την πετάξανε ζωντανή να πνιγεί... Λίγο σεβασμός!»