Καραβάτου - Κατσούλης: "Είμαστε δυο τρελοί που τρέχουμε με μοιρασμένα καθήκοντα!"

Μια από τις πιο γλυκές συνεντεύξεις του ζευγαριού!

Καραβάτου - Κατσούλης:

Είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε μέρα τους απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την πρωινή εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου".

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δουλεύουν πάρα πολύ αλλά πάντα βρίσκουν τρόπο να ξεκλέβουν χρόνο για να περνάνε με τα παιδιά τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Oύτε η ίδια η 'Ελενα Ακρίτα υπήρξε πιστή στις πεποιθήσεις της απ' ό,τι φαίνεται, καθώς κι εκείνη..."

Το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο People και αποκάλυψαν μεταξύ άλλων πως είναι η Κατερίνα και ο Κρατερός μόλις σβήσουν τα φώτα και οι κάμερες; "Είμαστε δυο τρελοί που τρέχουμε με μοιρασμένα καθήκοντα. Η Αέλια είναι 7 ετών και ο Αρίωνας 2.5. Πρόκειται για δυο υπέροχα παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν υποχρεώσεις και ανάγκες" απάντησε η Κατερίνα.

'Σε αυτή την ηλικία η διαφορά τους είναι μεγάλη και η καθημερινότητά τους διαφορετική. Ο Αρίωνας δεν πηγαίνει ακόμη ούτε προνήπιο. Από την άλλη, η Αέλια είναι στη Δευτέρα δημοτικού και έχει πολύ περισσότερες δραστηριότητες" απάντησε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαδόπουλος: Αποχώρησε από το σχήμα του λίγο πριν την πρεμιέρα λόγω του Νότη Σφακιανάκη!

Ποιος όμως είναι ο ο πιο αυστηρός από τους δυο; "Εξαρτάται την περίσταση. Δεν πιστεύουμε στο μοντέλο που υπαγορεύει ότι κάποιος από τους δυο πρέπει να αναλάβει το ρόλο του αυστηρού. Έχουμε μια κοινή γραμμή όσον αφορά το μεγάλωμά τους. Ούτως ή άλλως, μοιραζόμαστε κοινή αίσθηση των πραγμάτων, κάτι που περνάει και στα παιδιά, που ξέρουν τα όριά τους. Βέβαια, ως παιδιά, θα τσεκάρουν τις αντοχές μας, αλλά όλα αυτά βρίσκονται μέσα στις διαδικασίες και στο πλαίσιο της ανατροφής τους. Είναι λογικό" είπε ο Κρατερός Κατσουλής.

Τι τους δίδαξαν τα παιδιά τους όμως;

Δείτε ακόμη: Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι;

Κατερίνα: "Τα παιδιά σε μαθαίνουν ότι υπάρχει ένα είδος αγάπης που δεν ήξερες και βεβαίως ότι έχεις αντοχές που μέχρι τότε δεν φανταζόσουν πως διαθέτεις"

Κρατερός: "Τα παιδιά με διδάσκουν από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν. Κάθε μέρα με μαθαίνουν και κάτι. Είναι ευλογία. Όταν, πριν ακόμη γεννηθεί ο Αρίωνας, είχα θέατρο και τηλεόραση, μου κόστιζε ότι δεν έβλεπα έστω για ένα τέταρτο την Αέλια. Αν δεν βλέπω τα παιδιά μου δεν είμαι καλά. Γι’ αυτό και αποφάσισε φέτος να κάνω λιγότερα πράγματα απ’ ότι στο παρελθόν. Αν είσαι εκεί και παρών δίπλα τους, έχουν να σε μάθουν πολλά πράγματα, τα οποία θα σε εξελίξουν ως προσωπικότητα".