"Έχω κάνεις συνεδρίες με ψυχολόγο για τρία χρόνια! Σταμάτησα γιατί ήθελα να δω πού έχω..."

Αφοπλιστική η νεαρή Ελληνίδα ηθοποιός!

Την απολαμβάνουμε στον ρόλο της "Έλλης" στην καθημερινή σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα" και έχει ήδη τραβήξει τα "βλέμματα" πάνω της με την ερμηνεία της.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει πάει σε ψυχολόγο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ου φονεύσεις: Το παράνομο ζευγάρι οδηγείται σε ακραίες καταστάσεις...

Ήταν δύσκολο για εκείνη να υποδυθεί μια κοπέλα με ψυχολογικά προβλήματα; "Είχε δυσκολία και το συζητήσαμε προς αποφυγήν υπερβολών. Δεν κλήθηκα να παίξω την τρελή, αλλά έναν άνθρωπο που παθαίνει κάποιες κρίσεις πανικού ή υστερίας επειδή δεν μπορεί να αποδείξει την αλήθεια" απαντάει η Αλεξάνδρα Ταβαουλάρη.

Δείτε ακόμη: "Είμαι πολύ στενοχωρημένη που δεν θα βλέπω το «Βινύλιο» και το «Ράδιο Αρβύλα»"!

Η ηθοποιός δεν διστάζει να αποκαλύψει στο περιοδικό πως έχει επισκεφθεί ψυχολόγο: "Έχω κάνεις συνεδρίες με ψυχολόγο για τρία χρόνια. Σταμάτησα γιατί ήθελα να δω πού έχω φτάσει και διαπίστωσα ότι αλλάξει αρκετά θα το ξαναρχίσω κάποια στιγμή. Κάθε άνθρωπος που θέλει να μάθει λίγο καλύτερα τον εαυτό του πρέπει να πηγαίνει σε ψυχολόγο".

Δείτε ακόμη: Καραβάτου - Κατσούλης: "Είμαστε δυο τρελοί που τρέχουμε με μοιρασμένα καθήκοντα!"

Τι θα συμβεί ανάμεσα στην Έλλη στον Κωστή; Θα τα ξαναβρούν; Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη αποκαλύπτει: "Η σχέση έχει κλονιστεί ούτως ή άλλως, η Έλλη θα είναι πολύ διαφορετική, θα μπουν σε μια διαδικασία διαμάχης και θα υπάρχουν πολλοί τσακωμοί, εντάσεις και διαπληκτισμοί μεταξύ τους".