Αλίκη Κατσαβού: Όσα δεν ξέραμε! Οι αποτυχημένες εξωσωματικές, το πρόβλημα υγείας και ο Κώστας Βουτσάς! (βίντεο)

Αφοπλιστικά ειλικρινή η Αλίκη Κατσαβού

Αλίκη Κατσαβού: Όσα δεν ξέραμε! Οι αποτυχημένες εξωσωματικές, το πρόβλημα υγείας και ο Κώστας Βουτσάς! (βίντεο)

Η Αλίκη Κατσαβού ζει μια από τις δημιουργικότερες περιόδους της ζωής της.

Η γλυκιά ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη του Κεν Αλεξανδράτου, στο Celebrity Life Game και υπήρξε αφοπλιστικά ειλικρινής! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Αυτή τη στιγμή αναπολεί η γλυκιά ηθοποιός... Το τρυφερό flashback...

Μιλώντας για τις απώλειες που την συγκλόνισαν, η Αλίκη αναφέρθηκε στον πατέρα της τον οποίο έχασε σε ηλικία μόλις 13 ετών. ""Ένα παιδί με μαμά σαν τη δική μου τέτοια θέματα μπορεί να τα διαχειριστεί εύκολα. Έχω μια μαμά πολύ δυναμική, πολύ σωστή, πολύ μάνα και με κάποιο μαγικό τρόπο μπόρεσα να περάσω αυτό το πένθος με ομαλό τρόπο, αν και ήμουν στην αρχή της εφηβείας. Το οφείλω στη μαμά μου αυτό..." είπε η Αλίκη Κατσαβού και παραδέχτηκε πως έχει μόνο όμορφες αναμνήσεις από εκείνον.

Δείτε ακόμη: Μπέσυ Μάλφα: "Έχω κάνει μήνυση στην Google γιατί..."

Όμως αυτή η απώλεια δεν ήταν η μόνη που βίωσε η γλυκιά Αλίκη Κατσαβού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο και είπε: "Το 2006 ήμουν παντρεμένη με τον Τάκη Χρυσούλη, ήταν ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης, είχε αποφοιτήσει από το θέατρο Τέχνης και είχε κάνει και σπουδές στο Cambridge. Ήμασταν πολλά χρόνια μαζί, ε χρόνια σχεδόν μετά την αποφοίτησή μου από τη σχολή τον γνώρισα και πορευτήκαμε μαζί μέχρι το 2011 που έφυγε από την καρδιά του. Είχαμε όμως προλάβει να δημιουργήσουμε τη Θεατρομάθεια μαζί"

Δείτε ακόμη: Στέφανος Κορκολής: Συνεργασία - έκπληξη για τον μουσικοσυνθέτη! (βίντεο)

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον σύζυγο της και πατέρα του παιδιού της, τον αειθαλή Κώστα Βουτσά και ξεκαθαρίζει πως τον ζηλεύει! "Ζηλεύω πολύ τον Κώστα, όχι μόνο για το ιστορικό βιογραφικό που διαθέτει στο γυναικείο φύλο, αλλά και για τον θαυμασμό που έχουν στο πρόσωπό του!" λέει η Αλίκη.

Ποια θεωρεί η Αλίκη Κατσαβού ως τη μεγαλύτερη πράξη αγάπη του Κώστα Βουτσά προς το πρόσωπο της; Όπως εξομολογήθηκε στον Κεν Αλεξανδράτο, η μεγαλύτερη πράξη αγάπης ήταν πως την βοήθησε να αποκτήσει ένα παιδί.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: Αποκαλύπτει τα πάντα για την κόντρα του με την Ελένη Ράντου!

Όπως εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού έχει ένα ιστορικό με αρκετές προσπάθειες να κάνει παιδί, όμως ο τελευταίος επιστήμονας που τη βοήθησε να αποκτήσει τον Φοίβο, ο Μηνάς Μαστρομηνάς από την «Εμβρυογέννηση», εντόπισε ακριβώς το πρόβλημα και έκανε αυτά που έπρεπε ώστε εκείνη να γίνει μητέρα.

Δείτε το βίντεο: