Γιάννης Παπαμιχαήλ: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Είναι σε κόντρα με τον Γιώργο Βάλαρη;

Η ανάρτηση - χείμαρρος του Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Είναι σε κόντρα με τον Γιώργο Βάλαρη;

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την κόντρα που φέρεται να έχει με τον Γιώργο Βάλαρη.

Ο γιος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηναΐς Νέγκα: "Με κούρασε όμως αφάνταστα με την αβεβαιότητα της και την αστάθεια της..."

"Επειδή πήρε το μάτι μου, κάποια περίεργα δημοσιεύματα, ότι εγώ είμαι σε πόλεμο με τον Γιώργο Βάλαρη, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Η τοποθέτηση που έκανα, ήταν μια γενική τοποθέτηση, αναφορικά με τον εάν θα έπρεπε η όχι να χρησιμοποιούνται τα ονόματα τον γονιών μου, σε παραστάσεις , οι οποίες προέρχονται κατά κόρον από τις παλιές τους κινηματογραφικές επιτυχίες.

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Μητρούσης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του; Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο...

Και έγραψα πολύ ευδιάκριτα, ότι εφόσον ΔΕΝ χρησιμοποιούνται, τότε είναι μια χαρά να προσπαθήσει κάποιος να αναβιώσει αυτές τις παλιές ταινίες, στο θεατρικό σανίδι. Τώρα όσον αφορά τον Γιώργο Βάλαρη, όχι μόνο πόλεμος δεν υπάρχει, απεναντίας, πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός θεατράνθρωπος , που πάντα ανεβάζει προσεγμένες παραστάσεις.

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: "Όταν είμαι μαζί του έχω την πλήρη ελευθερία να είμαι ο εαυτός του είναι ακομπλεξάριστος..." (βίντεο)

Αυτά προς διευκρίνιση της αλήθειας. Καλή Κυριακή να έχετε", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.