Ευαγγελία Αραβανή: "Όταν κάνεις πολλά όνειρα, ο Θεός γελάει!"

Τι αποκάλυψε η Ευαγγελία για τον αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο;

Ευαγγελία Αραβανή:

Η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται στην καλύτερη της φάση τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της.

Η Ευαγγελία έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας στην εκπομπή "Project Runway" του Open TV ενώ στην προσωπική της ζωή, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Επιτέθηκε στους κριτές η Έλντα! - "Άνθρωποι είμαστε! Μπορούμε να κάνουμε ένα λάθος!" - Την έβαλαν στη θέση της! (βίντεο)

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής" και αποκάλυψε τι εκτιμάει στον χαρακτήρα του Νίκου Οικονομόπουλου αλλά και ποια είναι τα όνειρα της...

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Αρχοντή: Σόκαρε τους πάντες με την εξομολόγηση για το bullying! - "Πολλοί καθηγητές μου είχαν εμπάθεια και με είχαν ρίξει και βαθμολογικά!" (βίντεο)

Τι εκτιμάει στον Νίκο Οικονομόπουλο, η Ευαγγελία; "Την ειλικρίνεια του" λέει στην συνέντευξη της.

Ποια είναι όμως τα όνειρα της για το μέλλον; "Θεωρώ πως, όταν κάνεις πολλά όνειρα, ο Θεός γελάει. Προσπαθώ να ζω το τώρα και καθετί που έρχεται μπροστά μου να το εξετάζω απ' όλες τις πλευρές και να αποφασίζω αν πρέπει να το κάνω ή όχι" απαντάει η Ευαγγελία.

Όσον αφορά στην αγαπημένη σας απασχόληση; "Η γυμναστική. Τα τελευταία χρόνια με έχει κερδίσει το pilates" λέει.

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκαλύπτει την μεγαλύτερη της αδυναμία! Δεν θα το πιστεύετε...

Υπάρχει όμως κάτι που απεχθάνεται στην εμφάνιση σας; "Όλοι οι άνθρωποι και ειδικά εμείς οι γυναίκες πάντα κάτι βρίσκουμε πάνω μας που μας ενοχλεί και δεν μας αρέσει. Μπορεί να μην είναι κάθε μέρα το ίδιο. Είναι αναλόγως πώς ξύπνησες και τι σε χάλασε περισσότερο εκείνη την ημέρα όταν κοιτάχτηκες στον καθρέφτη. Αλλά, σίγουρα, κι εγώ βρίσκω πάνω μου μικρά πραγματάκια, που μπορεί να με ενοχλούν και δεν θεωρώ ότι είμαι τέλεια!" απαντάει η Ευαγγελία Αραβανή.