Survivor 3: Εκτός ο Λιανός, σε αναμονή η Σπυροπούλου! Όλες οι αλλαγές και οι ανατροπές του reality παιχνιδιού! (βίντεο)

Ανατροπές και αλλαγές στον τρίτο κύκλο!

Survivor 3: Εκτός ο Λιανός, σε αναμονή η Σπυροπούλου! Όλες οι αλλαγές και οι ανατροπές του reality παιχνιδιού! (βίντεο)

Πολλές οι ανατροπές που αφορούν στην παρουσίαση του τρίτου κύκλου του reality παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor.

Στην "Φωλιά των Κου Κου" o Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε το ρεπορτάζ που αφορά στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι και μας άφησε άφωνους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Σεισμός" στην showbiz! Ο σύντροφος γνωστής τραγουδίστριας έχει κατηγορηθεί βιασμό και έχει μπει φυλακή για ανθρωποκτονία!

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος φεύγει ο Γιώργος Λιανός και μένει μόνος ο Σάκης Τανιμανίδης αφού ο τρίτος κύκλος θα είναι ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Δείτε ακόμη: Στέλιος Κουδουνάρης: "Η Ραμόνα είχε έναν τρόπο να μου ανεβάζει την πίεση!"

Ποιος θα είναι όμως ο ρόλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; "Είναι αμφίβολη η παρουσία του Γιώργου Λιανού φέτος στον Άγιο Δομίνικο. Φέτος το παιχνίδι αλλάζει, θα είναι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Άρα από τη μία θα έχουμε τον Σάκη Τανιμανίδη και από την άλλη τον Acun Ilicali.

Δείτε ακόμη: Πάνος Ζάρλας: Θύμα ληστείας ο πρώην παίκτης του Power of Love!

Βέβαια, ο Γιώργος δεν έχει ενημερωθεί σχετικά με το δικό του τηλεοπτικό μέλλον, με το που τελειώνει το Ελλάδα έχεις Ταλέντο μένει εκτός. Εγώ θα αφήσω κι ένα ερωτηματικό σχετικά με το τι ρόλο μπορεί να έχει σε όλο αυτό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κρατάμε το ερωτηματικό και θα το δούμε στη συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: