Τις πέρασαν από... κόσκινο! Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ σχολιάζουν τις παίκτριες του GNTM και εμείς κλαίμε από τα γέλια! (βίντεο)

Όλες οι ατάκες που ακούστηκαν και μας έφεραν γέλια μέχρι δακρύων!

Τις πέρασαν από... κόσκινο! Χριστοπούλου - Ζενεβιέβ σχολιάζουν τις παίκτριες του GNTM και εμείς κλαίμε από τα γέλια! (βίντεο)

Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκαν καλεσμένες της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και πραγματικά τις απολαύσαμε!

Η coach και η art director του GNTM κάθισαν απέναντι από τους παρουσιαστές, και με την άνεση της... κουμπαριάς (η Έλενα Χριστοπούλου είναι κουμπάρα του ζευγαριού) έδωσαν... ρέστα! Διαβάστε παρακάτω...

Έλενα και Ζενεβιέβ πετούσαν την μια ατάκα πάνω στην άλλη! Ειδικά όταν οι παρουσιαστές τους ζήτησαν να σχολιάσουν τις παίκτριες που έχουν παραμείνει στο σπίτι του GNTM δεν τις... προλαβαίναμε!

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μένει ξεκρέμαστη! Η προδοσία και το οριστικό τέλος για την παρουσιάστρια!

Πρώτα σχολίασαν την Εύη Ιωαννίδου, Η Εύη είναι δύναμη! Είναι γυναικάρα. Μπορεί να κάνει πολλές διαφημιστικές δουλειές" είπε η Έλενα Χριστοπούλου ενώ η Ζενεβιέβ αρκέστηκε σε ένα: "Όμορφη". Τον λόγο πήρε η Έλενα και πάλι που της την... είπε! "Ξοδεύτηκες στο σχόλιο ρε Ζενεβιέβ!"

Δείτε ακόμη: Nomads 2 - Διαρροή: Ποιος παίκτης θα κερδίσει στο πρώτο ατομικό αγώνισμα απόψε (13/12/2018);

Πως χαρακτήρισαν την Άννα Αμανατίδου; "Η Αννούλα είναι το κλασικό μοντέλο των Social. Έχει τσαγανό, το απέδειξε. Είναι μαχήτρια. Για μένα η Άννα έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη από όλα τα κορίτσια μέσα στο σπίτι." είπε η Έλενα Χριστοπούλου ενώ η Ζενεβιέβ τόνισε πως: "Δεν ακούσαμε ποτέ από την Άννα να λέει δεν μπορώ!".

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τις δυο γυναίκες να... αποσυντονίζονται! "Είσαι ξινή!"¨είπε η Κατερίνα Καραβάτου κάποια στιγμή απευθυνόμενη στην Ζενεβιέβ ενώ τον λόγο πήρε η Χριστοπούλου η οποία απάντησε πως: "Δεν είναι ξινή! Είναι μισή λεμονόκουπα!".

Δείτε ακόμη: Τραϊάνα Ανανία: Νομικές περιπέτειες για την ηθοποιό - «Θα σε σκίσω μωρή κ@ρι@λα»! Τι συνέβη;

Στη συνέχεια η συζήτηση ήρθε στην Ειρήνη Καζαριάν και η Ζενεβιέβ αποκάλυψε είναι η μόνη παίκτρια που την έκανε τόσο έξαλλη καθώς ήταν αυτή που έκανε πολλές ερωτήσεις και συνήθως εκτός κονσεπτ ενώ όλοι την θεωρούσαν αουτσάιντερ!

Τι είπαν για την Εβελίνα Σκίτσκο; "Μ'αρέσει πολύ! Είναι ένα από τα κορίτσια που έχω αδυναμία. Είναι καλλονή. Δεν έχει ψεγάδι αυτό το κορίτσι. Είναι και καλό παιδί!" είπε ενθουσιασμένη η Έλενα Χριστοπούλου ενώ για πρώτη φορά συμφώνησε μαζί της και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. "Με κάλυψες! Συμφωνώ! Ήταν πολύ δυνατή από την αρχή!" της είπε.

Τέλος αναφέρθηκαν και στην Μαριάννα Παινέση την οποία... παίνεψαν! "Είναι ήρεμη δύναμη, πιστεύει στον εαυτό της!" είπε η Ζενεβιέβ και η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε πως έχει ιδιαίτερη ομορφιά!

Δείτε το βίντεο:

TAGS