My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με την Γελεβεσάκη! «Δεν ακούς, σκέφτεσαι μόνο τι θα απαντήσεις!» (Βίντεο)

Χαμός στο επεισόδιο!

My Style Rocks: Έξαλλος ο Κουδουνάρης με την Γελεβεσάκη! «Δεν ακούς, σκέφτεσαι μόνο τι θα απαντήσεις!» (Βίντεο)

Μαλλιοκούβαρα έγιναν για μια ακόμα φορά η Έλλη Γελεβεσάκη με τον Στέλιο Κουδουνάρη!


Συγκεκριμένα, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks 2, ντύθηκε για να πάει να ψηφίσει στις εκλογές και τα σχόλια που άκουσε τόσο από τις συμπαίκτριές της όσο και από τους κριτές, δεν ήταν τα καλύτερα. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Μακαλιάς: Ο γιος του μεγάλωσε! Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε!

«Για Οκτώβριο, είσαι πολύ Σεπτέμβριος! Αυτό είναι μέχρι Μάιο άντε και αρχές Οκτωβρίου! Οι φετινές εκλογές πέρασαν, άρα μας δείχνεις μια πρόταση για τις επόμενες εκλογές; Γενικώς είναι μια εμφάνιση που δεν είναι ωραία και δεν είναι εμφάνιση Οκτωβρίου, τώρα αν εσύ επιλέγεις να απαντάς σε όλα και δεν ακούς τι σου λέω, τι να σου πω», της είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κουδουνάρης!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού της με χειμερινή διάθεση!

«Σε όλα απαντάω ναι, δεν έχω φέρει αντίρρηση πουθενά και μου λέτε ότι αντιμιλάω», απάντησε η Έλλη με ύφος που δεν άρεσε καθόλου στον κριτή! «Συμβαίνει κάτι; Βρε αγάπη μου γλυκιά δεν ακούς αυτά που σου λέω, σκέφτεσαι μόνο τι θα απαντήσεις», είπε ο Στέλιος! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Έξαλλη η Καινούργιου με την δήλωση του συντρόφου της Στεργιανού! - «Προωθούν τις κοπέλες τις με περιττά κιλά ή με προβλήματα υγείας»!