Μένιος Φουρθιώτης: Ξέσπασε για όλα! Η εμπλοκή του με τον Ριχάρδο, η ντροπή της Καινούργιου και η πρόταση για τον Ant1! (βίντεο)

Για όλα μίλησε ο Μένιος Φουρθιώτης!

Μένιος Φουρθιώτης: Ξέσπασε για όλα! Η εμπλοκή του με τον Ριχάρδο, η ντροπή της Καινούργιου και η πρόταση για τον Ant1! (βίντεο)

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της "Αλήθειες με την Ζήνα" το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο παρουσιαστής για πρώτη φορά βρέθηκε αντιμέτωπος με ερωτήσεις που αφορούσαν στα πάντα! Την εμπλοκή του με τον γνωστό τηλε ενεχυροδανειστή Ριχάρδο, το παρελθόν του με την Τζούλια Αλεξανδράτου, την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Και νέα μαρτυρία για ανήλικη που πήγε σπίτι τους και την ανάγκασαν να δει αισθησιακή ταινία! (βίντεο)

Αφού τον καλωσόρισε η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Μένιος Φουρθιώτης θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσω του καναλιού και έκανε μια αποκάλυψη για την γνωριμία του με την παρουσιάστρια.

"Συναντιόμαστε πρώτη φορά τηλεοπτικά, αλλά οφείλω να πω ότι ήταν Αύγουστος του 2013, όταν το παλιό Ε άνοιγε. Ήταν να κάνουμε μια συζήτηση με την Ζήνα για να αναλάβει θέση στο κανάλι. Δεν συνεργαστήκαμε στο διοικητικό για άλλους λόγους και την ρώτησα "Ζήνα; Να κάνω ημερήσιο ή κυριακάτικο;" και ήταν αυτή που μου είπε να πάω στο Κυριακάτικο και είχε δίκιο!" αποκάλυψε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δείτε ακόμη: Σοκ στα Τρίκαλα: 35χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα!

Πως νιώθει ο παρουσιαστής ο οποίος βρέθηκε... κρεμασμένος στο περίπτερα για δυο λόγους; Ο ένας είναι ότι βρέθηκε εκτός Open και το άλλο είναι η εμπλοκή του ονόματος με τον Ριχάρδο και το... κύκλωμα Ριχάρδου!

Οι κατηγορίες σε σχέση με τον Ριχάρδο αφορούσαν αποχρώσεις ενδείξεις για καταβολή "μαύρου" χρήματος από τον Ριχάρδο προς τον Μένιο.

"Όλοι ξεχνάνε κάτι, ότι εγώ ήμουν εμπορικός διευθυντής στο κανάλι και όλοι οι εμπορικοί μιλάνε με πελάτες. Η διαφορά με μένα ήταν ότι εγώ έκανα μια εμπορική συμφωνία για το κανάλι και μου απέδιδε εμένα το ποσοστό μου. Δηλαδή υπήρχαν δυο συμφωνίες. Όλα αυτά υπάρχουν και γραπτώς. Μια συμφωνία με το κανάλι και μια με εμένα." ξεκαθάρισε ο Μένιος ενώ τόνισε πως: "Εγώ είμαι ο δικαιούχος της εκπομπής μου, από τη στιγμή που εγώ ήμουν απλήρωτος από τον πελάτη έχω το δικαίωμα ή να ξανά κάνω σύμβαση με τον συγκεκριμένο ή να μην κάνω."

Και συνέχισε να εξιστορεί τι ανέφερε στον Ριχάρδο Μυλωνά όταν ήταν να αρχίσει ξανά η εκπομπή του "Αποκαλυπτικά": "Και του λέω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να σε διαφημίζω από τη στιγμή που είμαι απλήρωτος με την εταιρεία και να κάνουμε με τη μια δική μας συμφωνία."

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Φοβάται ο 19χρονος Αλβανός, χαλαρός ο 21χρονος ο Ελληνας στις φυλακές Γρεβενών!

Όπως ξεκαθάρισε, δεν έχει σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον όσων βρήκαν ευκαιρία να τον χτυπήσουν.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε και στο παρελθόν του Μένιου Φουρθιώτη και τον ρώτησε αν ντράπηκε για το "κάτι άλλο" που έκανε στο παρελθόν; "Δεν ντρέπομαι ποτέ! Αυτοί που έλεγαν για μένα και το παρελθόν μου με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Εγώ δεν το έκρυψα ποτέ. Αυτοί που το λένε έχουν βγει ποτέ να πουν όλα αυτά που έχουν κάνει στο παρελθόν; " ξέσπασε ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δείτε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε την ιδανική φούστα που αναδεικνύει τις καμπύλες και κρύβει τις ατέλειες!

Όταν η συζήτηση έφτασε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Μένιος Φουρθιώτης έγινε έξαλλος! "Ντροπή για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία απολύθηκε από τον Τζώνη Καλημέρη με ένα μήνυμα, της δώσαμε θέση εργασίας, της δώσαμε ομάδα, την δημιούργησε σε παρουσιάστρια και της παρείχαμε τα πάντα και ήταν η πρώτη που με το πιο αισχρό τρόπο που έχω δει στη ζωή μου, με ένα φτηνό δελτίο τύπου, που ούτε το όνομα μου δεν έγραψε σωστά από την βιασύνη της που είπε ότι δεν ήμουν ποτέ μέλος του καναλιού! Αυτό είναι ντροπή!"

Ο Μένιος Φουριώτης ξεκαθάρισε πως δεν έχει πρόβλημα ούτε με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά ούτε και με τον Τζώνη Καλημέρη και μάλιστα αποκάλυψε πως ο δεύτερος του είχε κάνει πρόταση να πάει στον Ant1 και πως ο ίδιος αρνήθηκε γιατί έχει μαζί του ένα team που βασίζεται πάνω του και δεν είχε σκοπό να τους εγκαταλείψει!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα":