Αλεξανδράκη - Μηλιώνης: Αυτή τη γυναίκα "καρφώνουν" για την... πλεκτάνη με την Μπέλλα!

Δεν πάει ο νους σας!

Αλεξανδράκη - Μηλιώνης: Αυτή τη γυναίκα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απασχόλησε τα media με την είσοδο της στο Nomads!

Το μοντέλο τράβηξε πάνω του τα φλας της δημοσιότητας με το ταξίδι του στη Μαγαδασκάρη και άλλοι την κατασυμπάθησαν ενώ άλλοι δεν ήθελαν να την βλέπουν μπροστά τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στην Υγειά μας Ρε Παιδιά: Το αφιέρωμα που θα... εκτινάξει την τηλεθέαση!

Πανικό έφερε όμως στην παραγωγή του Ant1, όταν η ίδια θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί όπως δήλωνε και ξαναδήλωνε, της έλειπε απίστευτα ο σύντροφος της Δημήτρης Μηλιώνης.

Κάθε φορά που αναφερόταν σε εκείνον, η Δήμητρα δάκρυζε.

Και η Δήμητρα Αλεξανδράκη τελικά μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε από την Μαγαδασκάρη και ήρθε στην Ελλάδα όλο λαχτάρα για να πέσει στην αγκαλιά του Δημήτρη Μηλιώνη.

Εδώ όμως, την περίμενε μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη αφού είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες και φήμες πως ο αγαπημένος της Δημήτρης Μηλιώνης είχε κάνει... κουτσουκέλα με την Star Hellas Ιωάννα Μπέλλα.

Δείτε ακόμη: Συνατσάκη-Παπαδημητρίου: Τα κορίτσια ξενυχτάνε! Το ταξίδι - αστραπή στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως όλοι οι παίκτες που αποχωρούν από το Nomads, εμφανίστηκε στο πλατό του "Πρωινού" καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και έκανε λόγο για πλεκτάνη την οποία έστησε μια πρώην φίλη της.

"Έχει στηθεί μια πολύ καλή πλεκτάνη. Τα πλάνα που είδαμε έχουν τραβηχτεί από μια υποτιθέμενη φίλη μου, ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε αυτό το βίντεο. Με αποδείξεις στα λέω αυτά. Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί είναι μια κοπέλα που αγαπούσα πολύ. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και δεν απαντάω, δεν υπάρχει λόγος" είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον "αέρα" της εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Στον καναπέ με τις πυτζάμες της! Η πιο... χουχουλιάρικη εμφάνιση της!

Ποια είναι όμως αυτή η γυναίκα που "καρφώνει" η Δήμητρα; Την αποκάλυψη κάνει η Σάσα Σταμάτη μέσα από το Secret των Παραπολιτικών όπου και αναφέρει πως αυτή η γυναίκα είναι η Έλλη Παπαγγελή!