Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ιστορία πίσω από την πιο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία της... Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Η ανάρτηση στα social media!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ιστορία πίσω από την πιο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία της... Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Το θαύμα της μητρότητας για δεύτερη φορά ζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία κράτησε το δεύτερο μωράκι της στην αγκαλιά της πριν περίπου ένα μήνα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την κοινή τους ζωή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Nomads 2 - Διαρροή: Έσκασε τώρα! Αυτός ο παίκτης θα κερδίσει απόψε (15/12) το τελευταίο ατομικό αγώνισμα!

Αυτή τη φορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκίνησε τους followers με την ανάρτηση της.

Πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία είναι καθισμένη στο κρεβάτι ενώ έχει στην αγκαλιά της το μωράκι της και στη λεζάντα περιέγραψε όλες εκείνες τις στιγμές που ζουν οι μανούλες, τις όμορφες αλλά και τις πολύ δύσκολες θέλοντας να δώσει δύναμη σε όλες εκείνες τις μαμάδες που προσπαθούν να τα προλάβουν όλα!

" Ημέρα 29 της ζωής μας μαζί.

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Άγριο ξέσπασμα για την Τραϊάνα Ανανία! - "Είναι... νεραϊδοκρουσμένη!" (βίντεο)

Η αλήθεια πίσω απ' αυτή τη φωτογραφία είναι απανωτά ξενύχτια, πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου, αν θα τα καταφέρεις να είσαι μαμά που ονειρευόσουν, η σύντροφος που πρέπει, η καλή νοικοκυρά και αν θα συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου, η γυναίκα, η επαγγελματίας, η καλλιτέχνης, η ερωμένη.. Αλλά και άλλα πιο απλά δεδομένα σε άλλη στιγμή. Όπως, το πότε θα κάνεις επιτέλους μπάνιο ή πότε θα φας... και καμιά φορά να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο!

Και ταυτόχρονα βιώνεις το θαύμα, την πιο μεγάλη αγάπη που έχεις νιώσει.

Και κάθε μέρα ανακαλύπτεις πόσο τεράστια αντοχή και δύναμη έχεις και πόσο μα πόσο όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σημασία όταν αυτό πλάσμα σε κοιτάει μες τα μάτια, τρέφεται από σένα και το βλέπεις κάθε μέρα να γίνεται άνθρωπος επειδή εσύ το φροντιζεις..

Σε όλες τις μαμάδες που δίνουν αυτό τον υπέροχο και δύσκολο αγώνα... Δεν είστε μόνες.

Είμαστε όλες μαζί.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! Η φωτογραφία στο σπίτι με...

Είμαστε φτιαγμένες γι' αυτό και αρκεί μια ματιά γύρω μας, σ' εκείνες που τώρα τα μωρά τους έχουν μεγαλωσει πια, στις μαμάδες και στις γιαγιάδες μας, για να πάρουμε δύναμη.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!" έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ημέρα 29 της ζωής μας μαζί.. ******************************************** Η αλήθεια πίσω απ' αυτή τη φωτογραφία είναι απανωτά ξενύχτια, πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου, αν θα τα καταφέρεις να είσαι μαμά που ονειρευόσουν, η σύντροφος που πρέπει, η καλή νοικοκυρά και αν θα συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου, η γυναίκα, η επαγγελματίας, η καλλιτέχνης, η ερωμένη.. Αλλά και άλλα πιο απλά δεδομένα σε άλλη στιγμή. Όπως, το πότε θα κάνεις επιτέλους μπάνιο ή πότε θα φας... και καμιά φορά να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο! Και ταυτόχρονα βιώνεις το θαύμα, την πιο μεγάλη αγάπη που έχεις νιώσει. Και κάθε μέρα ανακαλύπτεις πόσο τεράστια αντοχή και δύναμη έχεις και πόσο μα πόσο όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σημασία όταν αυτό πλάσμα σε κοιτάει μες τα μάτια, τρέφεται από σένα και το βλέπεις κάθε μέρα να γίνεται άνθρωπος επειδή εσύ το φροντιζεις.. ------------------------------------------------------ Σε όλες τις μαμάδες που δίνουν αυτό τον υπέροχο και δύσκολο αγώνα... Δεν είστε μόνες. Είμαστε όλες μαζί. Είμαστε φτιαγμένες γι' αυτό και αρκεί μια ματιά γύρω μας, σ' εκείνες που τώρα τα μωρά τους έχουν μεγαλωσει πια, στις μαμάδες και στις γιαγιάδες μας, για να πάρουμε δύναμη. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς! !