Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ερώτηση που την έκανε έξω φρενών! - "Μπράβο, είσαι μάγκας... Θα τα πούμε από βδομάδα!"

Γιατί "φόρτωσε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ερώτηση που την έκανε έξω φρενών! -

Λίγο πριν την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας στο πρώτο GNTM, το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι, Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά για την προσωπική της ζωή.

Την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM αφού είναι μια από τους κριτές!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεχώρισε αμέσως, όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για τα εύστοχα σχόλια που κάνει στις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Flashback: Όταν η Βίκυ Καγιά συμμετείχε σε video clip του Bob Sinclar! (βίντεο)

Λίγο πριν το GNTM φτάσει στο τέλος του, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό Omikron και ρωτήθηκε για τα πάντα.

Κάποιες ερωτήσεις όμως την έκαναν να εκνευριστεί!

Το μοντέλο ρωτήθηκε αν θέλει να κάνει οικογένεια αρχικά. "Ναι, θα ήθελα να συνδυάσω τη δουλειά μου με την οικογένεια και να γίνω superwoman (χαμογελά). Θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν καριέρα, αλλά είναι δίπλα στα παιδιά τους. Εννοείται πως θέλω να παντρευτώ και να γίνω μητέρα. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα: Καθαρίζω, μαγειρεύω, κάνω δουλειές, δεν έχω πρόβλημα. Μου αρέσει επίσης να φτιάχνω γλυκά και μπισκότα!" απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε ακόμη: Ελένη Ράντου: Το τελεσίγραφο του Φασουλή, η βουλιμία και η γνωριμία με τον Γούντι Άλεν! (βίντεο)

Είναι παιδί των σχέσεων; "Μόνο των σχέσεων είμαι! Οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά" ξεκαθάρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πώς καταφέρνει να συνδυάζει το modeling και τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, με μία σχέση; "Όχι πάντα εύκολα, αλλά αν υπάρχει καλή θέληση όλα γίνονται. Προσπάθεια χρειάζεται και αμοιβαιότητα. Όπως σου είπα, είμαι πολύ ειλικρινής ως άνθρωπος. Προτιμώ να μου πεις ‘αυτή τη βδομάδα, δεν θέλω ούτε να σε βλέπω. Φύγε!’ κι εκεί θα σου πω ‘μπράβο, είσαι μάγκας. Θα τα πούμε από βδομάδα’. Θα το εκτιμήσω περισσότερο αυτό, από το να με αποφύγεις με ανόητες δικαιολογίες. Είμαι straight ως άνθρωπος" είπε το μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον παππού της που "έφυγε" πριν λίγες μέρες... - "Τι είναι χαμόγελο..."

Φυσικά ρωτήθηκε και τη σχέση και τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αν ισχύει ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι, "Δεν έχω να πω τίποτα πάνω σε αυτό. Με βλέπετε, εκτίθεμαι, σου μιλάω για όλη μου τη ζωή, δεν έχω πρόβλημα. Όμως, σας παρακαλώ, να μου επιτρέψετε τα προσωπικά μου να τα κρατήσω μόνο για μένα! Δεν έχω να κρύψω κάτι άλλο από τον κόσμο. Μόνο μία προσωπική ζωή θέλω να έχω για μένα και μόνο, μακριά από τα φώτα και τη δημοσιότητα" απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!