Μαριάννα Τουμασάτου: "Η πείρα δεν δανείζεται ούτε στο παιδί σου!" - Η εξομολόγηση για την κόρη της!

Τι είπε για την κόρη της η ηθοποιός;

Μαριάννα Τουμασάτου:

Κάθε της συμμετοχή και μια σίγουρη επιτυχία! Η Μαριάννα Τουμασάτου, πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του ANT1, "Γυναίκα Χωρίς Όνομα" που κάνει τα μηχανάκια της AGB να... τρελαίνονται!

Η γλυκιά και ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και μίλησε για την κόρη της, Χρυσηίδα αλλά και για το φαινόμενο των ημερών, όπου πολλοί ηθοποιοί γίνονται ταυτόχρονα και παρουσιαστές! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: "Μην ενοχλείται"! - Το μήνυμα της ηθοποιού από τη Ρώμη! Τι συνέβη;

"Στην Χρυσηίδα αρέσει η μουσική, ο χορός, η γλυπτική. Είναι και των εικαστικών και του θεατρικού. Δεν θεωρώ καλό ο γονιό όποιον συμβουλεύει το παιδί. Θα της έλεγα την γνώμη μου για το επάγγελμα ανεξάρτητα από τις δικές της επιλογές. Η πείρα δεν δανείζεται ούτε στο παιδί σου", αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου για την κόρη της.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Ανατροπές και ονόματα - κόλαση! Οι καυτοί αγρότες, οι 90.000 υποψήφιοι παίκτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω και η Μπάγια Αντωνοπούλου!

Δείτε ακόμη: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Με δική του εκπομπή ο πρώην παίκτης του Nomads; Τι αποκάλυψε; (βίντεο)

Θα ακολουθούσε το... κύμα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια όπου όλο και περισσότεροι ηθοποιοί γίνονται και παρουσιαστές; Θα δοκιμαζόταν σε κάποια εκπομπή; "Το κάνουν εξαιρετικά εκείνοι. Εγώ δεν μπορώ" ξεκαθάρισε η Μαριάννα Τουμασάτου!