Σάββας Πούμπουρας: Μας υποδέχεται στην ερωτική του φωλιά στα Βριλήσσια! Το παλάτι του παρουσιαστή του Nomads!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σάββας Πούμπουρας: Μας υποδέχεται στην ερωτική του φωλιά στα Βριλήσσια! Το παλάτι του παρουσιαστή του Nomads!

Νέος, ωραίος, επιτυχηµένος και αναµφίβολα ο πιο περιζήτητος παρουσιαστής της γενιάς του… Ο Σάββας Πούµπουρας μετά την επιστροφή του από τη Μαδαγασκάρη και το Nomads θα κατηφορίσει προς... Βριλήσσια μεριά!

Σε µια πραγµατικά πολύ καλή στιγµή της ζωής και της καριέρας του, ανοίγει το πρόσφατα ανακαινισµένο σπίτι όπου συγκατοικεί µε τη σύντροφό του Αρετή, τη γυναίκα που τολµά δίπλα της να ονειρεύεται το «για πάντα µαζί». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM Spoiler: Βήμα βήμα πως θα γίνει ο τελικός! Όλα όσα θα δούμε αύριο...

«Αν και δεν το απολαµβάνω όσο θα ήθελα γιατί λείπω αρκετά, σου λέω πως κάθε στιγµή στο σπίτι είναι υπέροχη. Θα ήθελα να ξεχάσω την περίοδο της ανακαίνισης, γιατί ήταν ένα γιαπί», δηλώνει χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr.

Εκτός από ένα γοητευτικό αγόρι της ελληνικής τηλεόρασης, αναλαµβάνει οτιδήποτε τεχνικο-ηλεκτρικό αφού τα χέρια του πιάνουν γενικότερα. «Όσον αφορά τη διακόσµηση το 50% είναι το προσωπικό µου γούστο, στα πιο εξειδικευµένα ανέλαβαν οι ειδικοί», µας λέει χαριτολογώντας.

Δείτε ακόμη: Survivor διαρροή: Δεν θα πιστεύετε ποια παίκτρια του GNTM είναι ένα βήμα πριν τον Άγιο Δομίνικο!

Και ναι, πολύ σωστά υποψιάζεστε, οι πρώτες ενέσεις ανανέωσης στο οροφοδιαµέρισµα του Σάββα στα Βριλήσσια έγιναν στον ενιαίο χώρο που φιλοξενεί την κουζίνα και το σαλόνι. Εκείνος άλλωστε ως δεινός µάγειρας µε γνώση, φαντασία και µεράκι τονίζει: «Το φαγητό είναι καθαρά ανδρική υπόθεση στο σπίτι µας» και φυσικά πολύ σύντοµα αναµένεται να ξετυλίξει το ταλέντο του σε νέες γεύσεις, τις οποίες θα βαθµολογεί η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του τα τελευταία 6 χρόνια, η σύντροφός του Αρετή. Η σχέση τους έχει περάσει στο στάδιο της συγκατοίκησης επειδή περνούν καλά, µοιράζονται ωραίες στιγµές και όχι για να κάνουν πρόβα γάµου. «Δεν έχουµε δει τη συγκατοίκηση σαν πρόβα γάµου, το κάνουµε επειδή µας αρέσει να ζούµε έτσι», συµπληρώνει ο Σάββας, που κρατούσε πάντα την προσωπική του ζωή για εκείνον και όπως αναφέρει: «Δεν θα τρέξω αν δω κάµερες όταν είµαι µε την καλή µου, ούτε θα κυνηγήσω να στήσω καταστάσεις».

Όπως βλέπετε µάλιστα στις φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που εξασφάλισε το Youweekly.gr, το όνοµά της είναι χαραγµένο δίπλα στο δικό του σε ένα ξεχωριστό διακοσµητικό που βρίσκεται πάνω από το τζάκι. Άνετο, λιτό, καλόγουστο και πληµµυρισµένο στο φως, το διαµέρισµα του παρουσιαστή βρίσκεται στον τρίτο όροφο και είναι ιδανικό για να αποφορτιστεί στο τέλος της ηµέρας από το άγχος και τις έγνοιες των καινούριων επαγγελµατικών καθηκόντων του. Σε αυτό συµβάλλει και το αριστοκρατικό λευκό που κυριαρχεί τόσο στα µοντέρνα έπιπλα όσο και στους τοίχους, καθώς ξεκουράζει το βλέµµα και χαλαρώνει το νου. Αναµφίβολα τις εντυπώσεις «κλέβει» η κρεβατοκάµαρα του ζευγαριού, µε θέα από το κρεβάτι κατευθείαν στο µπαλκόνι, στοιχείο που προσδίδει ροµαντισµό στον χώρο και τους ηρεµεί λέγοντας την πρώτη τους καληµέρα.

Σε ένα υπέροχο οροφοδιαµέρισµα στα Βριλήσσια λουσµένο στο ύφος και διακοσµηµένο σε minimal ύφος από τον ίδιο, ο Σάββας Πούµπουρας «στεγάζει» τα όνειρα, τις φιλοδοξίες αλλά και τον έρωτά του µε την πανέµορφη σύντροφό του Αρετή. Στην ερωτική φωλιά του ζευγαριού ξεχωρίζουν –µεταξύ άλλων– τα ιδιαίτερα φωτιστικά ethnic κυρίως αισθητικής, οι άνετοι καναπέδες και το τζάκι που αποτελεί την αγαπηµένη τους γωνιά κυρίως τις κρύες µέρες του χειµώνα.

Ξεχωριστός και µε δικό του στυλ, ο Σάββας Πούµπουρας έχει βάλει την προσωπική του σφραγίδα στο καταφύγιό του, που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική του. Εκείνος το χαίρεται παρέα µε το λευκό σκυλάκι του ράτσας Μαλτέζ, την Τσάβι του, που λατρεύει και φωτογραφίζεται κρατώντας τη στην αγκαλιά του για το YOU. Fan του ξύλου, ο παρουσιαστής µαζί µε τη βοήθεια interior designer έχει επιλέξει για το σπίτι του µια ευρύχωρη κουζίνα από ξύλο κερασιάς και εξίσου άνετη τραπεζαρία µε µεταλλικές λεπτοµέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Δείτε ακόμη: Τραϊάνα Ανανία: Άγρια δημόσια επίθεση! Η φωτογραφία με τον γυναικείο κόλπο προκαλεί σοκ!

Αναµφισβήτητα το πιο ωραίο δωµάτιο του διαµερίσµατος είναι η κρεβατοκάµαρα µε θέα ολόκληρη την Αθήνα. Ένα ακόµα δωµάτιο στο οποίο κλέβουν την παράσταση οι ξύλινες λεπτοµέρειες, όπως η µπαµπού κούνια και το τραπεζάκι µπροστά από το παράθυρο, αλλά και ο µαυροπίνακας όπου ο Σάββας ανταλλάσσει «σηµειώµατα» µε την αγαπηµένη του.

TAGS