Εύη Ιωαννίδου: "Διαψεύδω την Κατερίνα Καινούργιου που είπε ότι..." - Η πιο ανατρεπτική συνέντευξη και φωτογράφηση της πρώην παίκτριας του GNTM!

Αποκλειστικά στο youweekly.gr!

Εύη Ιωαννίδου:

Η Εύη Ιωαννίδου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε χθες στο επεισόδιο του GNTM!

Μάλιστα τα σχόλια που ακούστηκαν από τις συμπαίκτριες της κατά την αποχώρηση της ήταν αδιανόητες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Απατεώνες δεν μπορούν να ελέγξουν... απατεώνες!" (βίντεο)

Είναι πανύψηλη, ευγενέστατη με όλους όσοι την αναγνωρίζουν και κάνει την πιο ανατρεπτική φωτογράφηση που έχει κάνει ποτέ!

Η Ευμορφίλη, όπως την έχουν βαφτίσει, είναι αυτό που λέει το όνομά της. Όμορφη και με καλοσύνη, όσο και αν αυτό στους περισσότερους φανεί περίεργο.

Με ευθύτητα απαντάει σε όλα στο youweekly.gr!

Δείτε ακόμη: Μαίρη Λίντα: Ανατριχιαστικό! Ακούστε την να τραγουδάει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών... (βίντεο)

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε πως αν καλεστείς στην εκπομπή της Φαίης, εκείνη θα προτιμήσει να πάει στην κουζίνα

Εκτιμώ πολύ τη Φαίη Σκορδά και σέβομαι την κυρία Γραμμέλη παρ’ όλο που δεν τη γνωρίζω προσωπικά. Αν έχω πρόσκληση από το «Πρωινό» θα της αποδείξω ποια είμαι πραγματικά. Θα με γνωρίσει και θα με καταλάβει.

Έχεις μάνατζερ;

Αυτή τη εποχή μέντοράς μου είναι ο πατέρας μου, ο οποίος στέκεται δίπλα μου και με στηρίζει. Μιλάμε κάθε πέντε λεπτά στο τηλέφωνο, γιατί οι γονείς μου μένουν μόνιμα στη Βέροια. Οι συμβουλές του είναι πολύτιμες, μου λέει να σκέφτομαι πριν μιλήσω και πριν αποφασίσω το οτιδήποτε.

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Οι αποψινοί της καλεσμένοι που θα σαρώσουν σε τηλεθέαση!

Είσαι μόλις 22 χρόνων και μένεις μόνη σου στην Αθήνα;

Να διευκρινίσω, γιατί έγινε μεγάλος ντόρος με την ηλικία μου, ότι είμαι 23 ετών, γεννήθηκα 14/11/1995, μένω εδώ και έναν χρόνο στην Αθήνα μετά το «Nomads». Πριν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη. Και θέλω να διαψεύσω αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου, πως γνωριζόμαστε προσωπικά και πως είμαι 27 ετών. Δεν την ξέρω την κυρία Καινούργιου, δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Με χαρακτήρισε «ψεύτρα», δεν καταλαβαίνω την επίθεσή της εναντίον μου.

TAGS