Στράτος Τζώρτζογλου: "Δεν έχω σκοτώσει κάποιον, αλλά την ίδια στιγμή ζω μια περίεργη ζωή!"

Για όλα μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου!

Στράτος Τζώρτζογλου:

Μια από τις πιο ωραίες περιόδους της ζωής του διανύει ο Στράτος Τζώρτζογλου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στο πλευρό της Σοφίας Μαριόλα, κάνει το δυναμικό του come back στα τηλεοπτικά δρώμενα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου: Στόλισε το πιο όμορφο κατάλευκο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα μπει στην σειρά "Γυναίκα χωρίς Όνομα" σε ένα ρόλο που έχει φτιάξει η πένα της πρώην γυναίκας του και μητέρα του γιου τους, Αλκιβιάδη!

Συγκεκριμένα, θα υποδυθεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν της Κάτιας (Μαριάννα Τουμασάτου) που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά!

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Espresso" και μίλησε για την σειρά και τον ρόλο που θα υποδυθεί.

Δείτε ακόμη: "Tο ελληνικό λαμόγιο, είναι μια προσφορά της χώρας μας στον παγκόσμιο πολιτισμό!"

"Το σενάριο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Μπορώ να πω ότι έχω διπλή δουλειά. Διατηρώ μια ταβέρνα, αλλά την ίδια στιγμή κάνω και μια περίεργη νυχτερινή ζωή, που σχετίζεται με όπλα. Με λίγα λόγια, έχω ένα σκοτεινό παρελθόν. Αυτά για την ώρα..." είπε ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: GNTM: "Την Αμανατίδου την επέλεξαν επίτηδες, λόγω χαρακτήρα!" (βίντεο)

Όσο για τον ρόλο του; "Δεν έχω σκοτώσει κάποιον, αλλά την ίδια στιγμή ζω μια περίεργη ζωή. θα μου ανατεθεί μια αποστολή, η οποία θα βάλει σε κίνδυνο κι εμένα τον ίδιο και τον συναισθηματικό μου κόσμο, καθώς θα κινδυνέψει ένα πρόσωπο που αγαπάω πάρα πολύ. Στην πορεία θα ανακαλύψω συγκλονιστικά στοιχεία, τα οποία δεν γνώριζα στο παρελθόν και θα μου αλλάξουν όλη τη ζωή. Είναι ένας κακός με καλή καρδιά ο ήρωας μου και θεωρώ ότι πρόκειται για έναν αρκετά «κόντρα» ρόλο για μένα" αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου.