Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμα που έστειλε στον Αργυρό για τον γάμο της Παπαγεωργίου! «Εσύ τι έχει να πεις για αυτό;»! (Βίντεο)

Έπαθε σοκ με τον γάμο της Ηλιάνας ο Μουτσινάς!

Νίκος Μουτσινάς: Το μήνυμα που έστειλε στον Αργυρό για τον γάμο της Παπαγεωργίου! «Εσύ τι έχει να πεις για αυτό;»! (Βίντεο)
News 21.12.2018 16:45

Σοκ έπαθε ο Νίκος Μουτσινάς με την είδηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει παντρευτεί, χωρίσει και μάλιστα δεν έχει πάρει διαζύγιο.

Ο παρουσιαστής σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο τον γάμο του μοντέλο και οι ατάκες θα γίνουν σίγουρα viral. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: Η ζωή μετά την επίθεση! «Βγαίνω πολύ προσεκτικά από το αυτοκίνητό µου, κοιτάω δεξιά-αριστερά»!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει κρυφό γάμο στο Λος Άντζελες πριν 3,5 χρόνια!

«Έπαθα σοκ με την είδηση του γάμου της Ηλιάνας. Ηλιάνα είσαι παντρεμένη και δε μας είπες τίποτα; Έτσι κάνουν οι φίλοι; Λοιπόν είναι παντρεμένη από το 2015 με τον Γιάννη αρχιτέκτονα, στρωμένη δουλειά. Είχαν σχέση από το 2010 και παντρεύτηκαν το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τον Γιαννέτο και την Τερζή και διαζύγιο δεν έχουν πάρει!», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Δείτε ακόμη: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Κιμ Κίλιαν: Παγκόσμια αποκλειστικότητα! Η πρώτη κοινή συνέντευξη στα 14 χρόνια γάμου τους!

«Κωνσταντίνε; Κωνσταντίνε Αργυρέ; Εσύ τι έχεις να πεις γι’ αυτό; Προκαλώ τον Κωνσταντίνο Σάββατο βράδυ που θα έχει κόσμο και θα είναι «πίτα να αφιερώσει το τραγούδι του «ψέμματα»…», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share