Στάθης Ψάλτης: Η κίνηση που δεν ήξερε κανείς! Απίστευτη αποκάλυψη από τον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα! (βίντεο)

Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Ρώτας για τον αδερφό του, Στάθη Ψάλτη;

Στάθης Ψάλτης: Η κίνηση που δεν ήξερε κανείς! Απίστευτη αποκάλυψη από τον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα! (βίντεο)

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και περνάει "μαύρα" Χριστούγεννα.

Ο ηθοποιός, Γιάννης Ρώτας, μετά την έξωση που του έγινε από το σπίτι του και αφού φιλοξενήθηκε για μικρό διάστημα σε γνωστό ξενοδοχείο της οδού Πατησίων, μεταφέρθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιάννης Ρώτας: Σοκάρει η εικόνα του αδερφού του Στάθη Ψάλτη... - Οι τραγικές στιγμές του ηθοποιού, μετά την έξωση! (βίντεο)

Με τα λιγοστά του υπάρχοντα σε σακούλες του super market και έχοντας στο πλευρό του τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Κώστα Βενετσάνο, οι οποίοι εκπροσωπούν το "Σπίτι του Ηθοποιού", ο Γιάννης Ρώτας μεταφέρθηκε στο καινούργιο του... σπιτικό ώστε να ζήσει αξιοπρεπώς.

"Εύχομαι εδώ να βρω το νέο μου σπιτικό. Μετά τον θάνατο του αδερφού μου νιώθω μοναξιά. Θα παραμείνω εδώ μέχρι να ηρεμήσω γιατί τράβηξα πολλά... Αισθάνομαι τεράστια μοναξιά, γιατί κάθε χρόνο είχα τον αδερφούλη μου δίπλα μου και κάναμε Χριστούγεννα μαζί. Ήμασταν δυο λατρεμένα αδέρφια...Δεν με ενοχλεί που είμαι εδώ, δεν είμαι με ψηλά τη μύτη." είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο Γιάννης Ρώτας.

Ενώ προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη!

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Ανείπωτος πόνος! Ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής της μάνας της... - "Έρχεται κάθε βράδυ και... " (βίντεο)

Ο Γιάννης Ρώτας, είπε στην κάμερα της εκπομπής, πως ο Στάθης Ψάλτης είχε δωρίσει σε φτωχούς, όχι ένα, όχι δυο, όχι τρια, αλλά 15 σπίτια!

Δείτε ακόμη: Θρίλερ στον Πειραιά με την απαγωγή του επιχειρηματία! Οι δηλώσεις - κλειδί του πατέρα του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, είχε κρατήσει την φιλανθρωπική του αυτή δράση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού πάντα ήθελε να μιλάει μόνο μέσα από την δουλειά του...

Δείτε το βίντεο: