Μαρία Σολωμού: Πανέμορφη! Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της 25 χρόνια πριν...

Θα πάθετε πλάκα!

Μαρία Σολωμού: Πανέμορφη! Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της 25 χρόνια πριν...

Η Μαρία Σολωμού, αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες της και στιγμές της καθημερινότητας της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αυτή τη φορά όμως, η αγαπημένη ηθοποιός πόσταρε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν και μάλιστα ασπρόμαυρη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λόγω Τιμής: Αυτός είναι ο λόγος που θα ενωθούν ξανά οι πρωταγωνιστές 20 χρόνια μετά...

Η φωτογραφία δείχνει την Μαρία Σολωμού, να ποζάρει χαμογελαστή 25 χρόνια πριν και είναι πανέμορφη!

Δείτε ακόμη: "Η κόρη μου με μπέρδεψε με τον Αργυρό"

"Να ένα κορίτσι!!! 25 χρόνια πίσω σε κάποιες διακοπές χαμογελάει ανέμελα ....φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμ,τυπωμένη σε χαρτί ,φυλαγμένη σε άλμπουμ!!!τοσο παλιά ...μου λείπει αυτή η ανεμελιά ,τότε που οι ευθύνες και τα προβλήματα ήταν των «μεγάλων» και Οχι δικά μας ....τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσουμε το βράδυ ,τότε που δεν ξέραμε «τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε»,τότε που είχαμε άγνοια κινδύνου ,τότε που ήταν όλα εύκολα....

Δείτε ακόμη: Open: Ραγδαίες αλλαγές στο κανάλι λόγω των τεχνικών προβλημάτων! Το... βαν που σώζει την κατάσταση!

την κρατάω αυτή τη στιγμή ,την κουβαλάω μαζί μου,στο κουτάκι σε μια γωνία του μυαλού μου να μου θυμίζει πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή ,σα να είναι μοναδική!!!!Ευχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος από τέτοιες στιγμές .... μόνο χαρα ,ευτυχία και πολύ πολύ υγεία παρακαλώ!!!!!!!!!!" έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Σολωμού.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να ένα κορίτσι!!! 25 χρόνια πίσω σε κάποιες διακοπές χαμογελάει ανέμελα ....φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμ,τυπωμένη σε χαρτί ,φυλαγμένη σε άλμπουμ!!!τοσο παλιά ...μου λείπει αυτή η ανεμελιά ,τότε που οι ευθύνες και τα προβλήματα ήταν των «μεγάλων» και Οχι δικά μας ....τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσουμε το βράδυ ,τότε που δεν ξέραμε «τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε»,τότε που είχαμε άγνοια κινδύνου ,τότε που ήταν όλα εύκολα.... την κρατάω αυτή τη στιγμή ,την κουβαλάω μαζί μου,στο κουτάκι σε μια γωνία του μυαλού μου να μου θυμίζει πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή ,σα να είναι μοναδική!!!!Ευχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος από τέτοιες στιγμές .... μόνο χαρα ,ευτυχία και πολύ πολύ υγεία παρακαλώ!!!!!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official) στις

TAGS