Ελεονώρα Μελέτη: Το 2018 ήταν η χρονιά της! Κάνει τον απολογισμό της η δημοσιογράφος...

Έκανε τον απολογισμό της χρονιάς η Ελεονώρα Μελέτη!

Ελεονώρα Μελέτη: Το 2018 ήταν η χρονιά της! Κάνει τον απολογισμό της η δημοσιογράφος...

Το 2018 σίγουρα ήταν η χρονιά της!

Η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα στον χρόνο που φεύγει σε λίγες ώρες, έζησε μεγάλες και σημαντικές στιγμές! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος: Το μετάνιωσε τελικά! Κατεβαίνει στις εκλογές!

Έκανε το δυναμικό comeback της στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του Alpha και την εκπομπή της "Μετά τα Μεσάνυχτα" και φυσικά, το γεγονός που σημάδεψε την ζωή της είναι πως έγινε μανούλα, καθώς απέκτησε την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη!

Δείτε ακόμη: Μαρία Σολωμού: Πανέμορφη! Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της 25 χρόνια πριν...

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και μοιράστηκε μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε ακόμη: Power of Love 2: Μια μέρα έμεινε! Εκπλήξεις και δώρα στο πρώτο επεισόδιο του παιχνιδιού! (βίντεο)

"2018: μια χρόνια που είχε απ όλα! Απερίγραπτες στιγμές μοναδικής ευτυχίας, στιγμές απόγνωσης κ πανικού, ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου κ κάποιους που έφυγαν από επιλογή τους, στιγμές επιβράβευσης κ ικανοποίησης αλλά κ στιγμές προδοσίας κ απογοήτευσης. Μια χρόνια όμως που μετέτρεψε τα δύσκολα σε μαθήματα, κ τα όμορφα σε μια πηγή αστείρευτης ευτυχίας για την οποία μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι… Μια χρόνια που με άλλαξε για πάντα κ μου γνώρισε αυτό το μανοδικο πλάσμα που έχω τη χαρά να είναι κόρη μου! 2018 u rocked!" έγραψε στην λεζάντα!

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

2018: μια χρόνια που είχε απ όλα! Απερίγραπτες στιγμές μοναδικής ευτυχίας, στιγμές απόγνωσης κ πανικού, ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή μου κ κάποιους που έφυγαν από επιλογή τους, στιγμές επιβράβευσης κ ικανοποίησης αλλά κ στιγμές προδοσίας κ απογοήτευσης. Μια χρόνια όμως που μετέτρεψε τα δύσκολα σε μαθήματα, κ τα όμορφα σε μια πηγή αστείρευτης ευτυχίας για την οποία μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι... Μια χρόνια που με άλλαξε για πάντα κ μου γνώρισε αυτό το μανοδικο πλάσμα που έχω τη χαρά να είναι κόρη μου! 2018 u rocked! #myyear #mylife #mylove #mydaughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις