Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι μια πολύ σπαρακτική στιγμή και άγρια σκηνή..." - Τι αποκάλυψε για το "Γυναίκα χωρίς όνομα";

Η σκηνή που θα μας καθηλώσει!

Μαριάννα Τουμασάτου:

Η καθημερινή σειρά "Γυναίκα χωρίς Όνομα" έχει κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της τηλεθέασης!

Η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως θα υπάρξει μια σκηνή που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: "Ξέρω μέσα μου τι έκανα και νιώθω..." - Οι συμβουλές της παρουσιάστριας!

Η Μαριάννα Τουμασάτου, σε συνέντευξη της στο περιοδικό MyTv τόνισε πως θα υπάρξουν εξελίξεις και πολλές ανατροπές στη συνέχεια της σειράς.

Τι λέει για τον χαρακτήρα που υποδύεται ο οποίος αν και αρνητικός χαρακτήρας δεν έχει γίνει αντιπαθής σαν ρόλος; "Εντάξει, δεν τη λατρεύουν κιόλας οι τηλεθεατές. Κατ' αντιστοιχία κάνουν άσχημα πράγματα και η Μαρίνα, και η Μάρθα, και ο Δημήτρης. Στο παρελθόν και στο παρόν έχει κάνει άσχημα πράγματα και η'Ελλη. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν πολύ κακές στιγμές, απλά της Κάτιας είναι πιο εμφανείς. Η Μαρίνα, για παράδειγμα, οργανώνει τις κατάστροφές τόσων ανθρώπων που δεν έπρεπε, όπως ήταν ο Κωστής και ο Μιχάλης.

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: "Για να πέσω ξερή από θαυμασμό πρέπει..." - Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει τι ζητά από έναν άντρα!

Επίσης ο Αντρέας και η Ρένα, που δεν είναι αρνητικοί αλλά θετικοί ήρωες, έχουν κρατήσει μυστικά που έχουν καταστρέψει ζωές. Η γνώση των μυστικών και η μη εξομολόγηση αυτών έχει προκαλέσει μεγάλες πληγές. Βέβαια, γνωρίζουμε πολύ καλά πως αν δεν θα υπήρχαν ακραία πράγματα δεν θα είχαμε σίριαλ. Αν όλα τα πράγματα έβγαιναν φυσιολογικά και δεν γινόταν μια παρεξήγηση και όλα αυτά που παρακολουθούμε, δεν θα γινόταν τίποτα... Είδαμε πως η Κάτια πυροβόλησε την Έλλη" απάντησε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε ακόμη: Άνθιμος Ανανιάδης: "Έκλεψαν όλο το σπίτι και τώρα ζητάνε και τα ρέστα!" - Ξεσπά κατά της οικογένειας της Μαρίας Νεφέλης Γαζή! (βίντεο)

Τι θα συμβεί στην πορεία; "Δεν θέλω να σας αποκαλύψω κάτι γιατί πραγματικά είναι μια πολύ σπαρακτική στιγμή και άγρια σκηνή. Δεν ξέρουμε τίποτα για το τι θα συμβεί μετά. Υπάρχουν χίλιες δυο πιθανότητες ύστερα από έναν πυροβολισμό..." είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια της σειράς; "Να περιμένετε πολλές ανατροπές στην πορεία της σειράς. Θέλουμε να ανατρέπουμε τη σκέψη σας και να δημιουργούμε ένα ενδιαφέρον, ώστε την επόμενη μέρα που θα μας δει ο κόσμος να έχει και λόγο που το κάνει" είπε η ηθοποιός.