Δανάη Παππά: Αποκαλύψεις για το "Τατουάζ"! Θα συνεχιστεί ή όχι και τρίτη σεζόν;

Τι απάντησε η όμορφη ηθοποιός;

Δανάη Παππά: Αποκαλύψεις για το

Θα συνεχιστεί ή όχι η αγαπημένη σειρά "Τατουάζ";

Η πρωταγωνίστρια Δανάη Παππά, παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και μίλησε για τις πιο όμορφες αναμνήσεις που έχει από τα παιδικά της χρόνια αλλά για το αν θα συνεχιστεί και τρίτη σεζόν η σειρά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My style rocks 2: "Κάγκελο" η παίκτρια! - "Περπατάς και βλέπω το... π@π@υδάκι σου!" (βίντεο)

Ποιες είναι οι πιο όμορφες γιορτινές αναμνήσεις της; "Είμαστε μεγάλη οικογένεια Πολλές λοιπόν χριστουγεννιάτικες συναντήσεις έχουν καταλήξει η απόλυτη καταστροφή λόγω των συνηθισμένων διαφωνιών στις οικογένειες, που τελειώνουν όπως ξέρεις με τη φράση «αφήστε τα αυτά χρονιάρες μέρες». Άλλες είναι οι ωραιότερες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι για παράδειγμα τον παππού να διηγείται ιστορίες και μετά να λέει πράγματα που αγαπά στον καθένα μας. Και μετά εξιστορήσαμε όλοι στην οικογένεια τι αγαπάμε ο ένας στον άλλο" είπε η ηθοποιός στο περιοδικό.

Δείτε ακόμη: GNTM: "Έσπασε" η "τριάδα φωτιά" μετά το τέλος του παιχνιδιού! Η επιβεβαίωση ήρθε από την...

Όσο για το τι δώρο θέλει να της φέρει ο καινούργιος χρόνος; "Θα ήθελα να μη μου πάρει τίποτα και κανέναν. Δώρο μεγάλο του προηγούμενου χρόνου ήταν το «Τατουάζ» και συνεχίζει να είναι" απάντησε η Δανάη Παππά.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποχαιρετά το 2018 με μια φωτογραφία από τη πιο σημαντική στιγμή του χρόνου!

Τι λέει όμως για τα όσα ακούγονται πως οι πρωταγωνιστές συζητάνε ήδη για την επόμενη σεζόν; "Ναι πράγματι έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις. Δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένη ενημέρωση. Νομίζω ότι προς τα εκεί πηγαίνουμε, για μια τρίτη σεζόν, και, να σου ηώ την αλήθεια, το θέλω κι εγώ πολύ!" αποκαλύπτει!