Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την... τσακώσαμε με γοητευτικό άνδρα στο πλευρό της στο αεροδρόμιο! Ποιος είναι;

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την... τσακώσαμε με γοητευτικό άνδρα στο πλευρό της στο αεροδρόμιο! Ποιος είναι;

Μακριά από τα πλατό του "My Style Rocks" μέχρι τις 4 του Γενάρη και μετά από μια δύσκολη στο ξεκίνημα αλλά αρκετά θετική για εκείνη τηλεοπτική χρονιά στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέταξε την περασμένη Δευτέρα παραμονή Χριστουγέννων με την πτήση των Emirates για Αμερική... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρας για τρίτη φορά!

Η παρουσιάστρια μετά από πολύ καιρό αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι-δώρο στον εαυτό της για να διασκεδάσει, κάνοντας διακοπές μακριά ακόμα και από την οικογένειά της στη Ρόδο.

Έτσι, επέλεξε τη Νέα Υόρκη για να κάνει αγορές αλλά και για να συναντήσει στενές φίλες της που ζουν εκεί και έχει πολλά χρόνια να τις δει.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο! Ακυρώνεται η σημερινή παράσταση «Μαριχουάνα Stop»!

Ντυμένη casual με φόρμα και φανερά αδυνατισμένη, η Κωνσταντίνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο στο πλευρό ενός πολύ γοητευτικού άνδρα.

Ο φακός του youweekly.gr την "τσάκωσε" και φυσικά την απαθανάτισε!

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απίστευτη συγκίνηση... Γενέθλια για τον παρουσιαστή! Η συνάντηση με τον γιο του μετά από 365 ολόκληρες μέρες! (βίντεο)

Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός κύριος; Πρόκειται για τον κολλητό της φίλο Γιάννη που τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του μέχρι εκεί και τη βοήθησε με τις βαλίτσες της!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweekly.gr: