Power of Love 2: Η ημίγυμνη χορεύτρια των σκυλάδικων και η κουμπάρα του Παντελίδη! - Το who is who των δυο εντυπωσιακών παικτριών! (βίντεο)

Ποια είναι η χορεύτρια και ποια η κουμπάρα του Παντελίδη;

Power of Love 2: Η ημίγυμνη χορεύτρια των σκυλάδικων και η κουμπάρα του Παντελίδη! - Το who is who των δυο εντυπωσιακών παικτριών! (βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ το Power of Love!

Ο δεύτερος κύκλος του reality παιχνιδιού της αγάπης με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου, άνοιξε τις... πόρτες του στους καινούργιους παίκτες οι οποίοι αφού συστήθηκαν μεταξύ τους και στους τηλεθεατές μπήκαν στο σπίτι έτοιμοι για την... περιπέτεια και την αναζήτηση της αγάπης! Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Άση Μπήλιου: "Με έδωσαν 3 ημερών..." - Η αστρολόγος μιλάει για πρώτη φορά για τους βιολογικούς της γονείς!

Η πρεμιέρα του Power of Love μπορεί να μην τράβηξε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του κοινού όμως το παιχνίδι έχει όλα τα συστατικά για να απασχολήσει!

Ένα από τα βασικά του συστατικά είναι οι... καυτές και εντυπωσιακές παρουσίες!

Στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, "Menios Live" αναφέρθηκαν στο θέμα και έκαναν και τις αποκαλύψεις.

Η Ζένια Σολδάτου, η εντυπωσιακή μελαχρινή παίκτρια του παιχνιδιού, όπως μετέδωσε η εκπομπή είναι σέξι χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά. Μάλιστα έδειξαν και ένα αποκλειστικό βίντεο, στο οποία η νεαρή κοπέλα ντυμένη... ελαφρά, χορεύει και λικνίζεται πάνω σε μια μπάρα ενώ οι θαμώνες την χαζεύουν.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την... τσακώσαμε με γοητευτικό άνδρα στο πλευρό της στο αεροδρόμιο! Ποιος είναι;

Η Ζένια από τα 17 της χρόνια χορεύει αφού ο χορός είναι η μεγάλη της αγάπη ενώ έχει σπουδάσει "Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων".

Η δεύτερη όμορφη κοπέλα, στην οποία αναφέρθηκε η εκπομπή "Menios Live" είναι η Έλενα Πολυχρονοπούλου!

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο! Ακυρώνεται η σημερινή παράσταση «Μαριχουάνα Stop»!

Η Έλενα είναι... ηθοποιός και μάλιστα την έχουμε δει αρκετές φορές να πρωταγωνιστεί στα σκετσάκια που προβαλλόντουσαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στα "Διλήμματα"!

Επίσης η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι και κουμπάρα του Φίλιου Παντελίδη!

Δείτε το βίντεο: